Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Alerta la Casa Alba din cauza unei activitati suspecte

Adevărul Adevărul,
UPDATE Alerta la Casa Alba din cauza unei activitati suspecte

Accesul in Casa Alba a fost blocat, vineri dimineata, ca urmare a unei activitati suspecte, relateaza New York Post. continuă pe Adevărul

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchi

Calificat in sferturile Masters-ului de la Paris, Rafael Nadal a anuntat, vineri, ca s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchiul drept.

Sediu de primarie, scos la licitatie din cauza unei datorii (VIDEO)

Sediul primariei din comuna botosaneana Manoleasa a fost scos la vanzare, prin licitatie, din cauza datoriilor pe care autoritatile le au fata de fostul proprietar, informeaza B1 TV. Un executor.

Donald Trump a decorat Casa Alba de Halloween. Iata cine a speriat-o pe Melania!

Donald Trump a decorat Casa Alba de Halloween intr-un mod cu totul neasteptat. Alaturi de sotia lui au primit la Trick or Treat copii costumati in diverse personaje. Iata care a speriat-o cel mai tare pe Melania.

O minora de doar 14 ani din Straseni si-a omorat prietena din cauza unei datorii

O minora de doar 14 ani din Straseni si-ar fi omorat prietena din cauza unei datorii. Politia a depistat cadavrul intr-un parc din sectorul Rascani al Capitalei abia pe data de 14 septembrie curent, acesta fiind in stare de putrefactie deja.

FOTO Explozie intr-un bloc din Lugoj din cauza unei butelii. Un om a fost ranit, alte 20 de persoane evacuate

O explozie a avut loc vineri dimineata intr-un bloc din municipiul Lugoj, din cauza unei butelii. Un barbat de 70 de ani a fost ranit, iar 20 de persoane au fost evacuate din imobil. Zece apartamente au fost afectate in urma deflagratiei.

S-a machiat si a inceput sa lacrimeze. A crezut ca e din cauza cosmeticelor, dar cand a mers la medic, a avut un soc. Ce se ascundea acolo

O adolescenta de 19 ani a trait un adevarat soc. Tanara spune ca de ceva timp ii lacrima des ochiul stang, dar s-a gandit ca i se intampla asta din cauza produselor de.

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu. Florin Iordache: Avem 16 variante. Ce mai mare suma pentru prag este 100.000 de euro

Este din nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu pe care parlamentarii trebuie sa-l stabileasca, dupa decizia foarte clara a Curtii Constitutionale. Dupa ce ieri Florin Iordache,.

Alerta aviatica! Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Aterizare de urgenta, joi, pe Aeroportul Otopeni. O aeronava partinand companiei Qatar Airways a cerut permisiunea de a ateriza pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unei urgente medicale. Potrivit RTV,.

Cristina Tarna: Din cauza unei modificari legislative, in perioada fraudei bancare putea fi deblocata orice suma de bani fara ca CNA sa stie

In perioada furtului miliardului, putea fi deblocata orice suma de bani din institutiile bancare fara ca CNA sa cunoasca acest lucru. Aceasta e din cauza unei modificari la legislatia anti-spalare de bani aprobata de Parlament, care a fost activa aproximativ 1,5-2 ani, exact in perioada fraudei bancare. Declaratia a fost facuta de catre fostul vicedirector al institutiei, Cristina Tarna, la emisiunea Important de la TVC21, transmite IPN.

MEGA FAKE NEWS: Jurnalistii de la El Mundo NU au ajuns in casa familiei din Vaslui a primei Doamne din Catalonia. Materialul a fost INVENTAT si pozele trucate! (FOTO)

Stirea potrivit careia un jurnalist de la ziarul spaniol El Mundo, impreuna cu o jurnalista locala, au fost in casa din Vaslui a socrilor lui Carles Puigdemont si au stat de vorba cu ei este total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )