Libnet.ro
UNICEF

19:15

UPDATE Alina Gorghiu ii cere demisia lui Gabriel Oprea, dupa o reactie initiala mai putin ferma

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alina Gorghiu ii cere demisia lui Gabriel Oprea, dupa o reactie initiala mai putin ferma

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat pe Facebook cazul politistului Bogdan Gigina care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa cu motocicleta, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Gorghiu i se adreseaza direct vicepremierului criticandu-l pentru lipsa de comunicare in aceasta situatie si face apel la acesta sa raspunda inclusiv la intrebarea de ce era necesara deplasarea in regim de coloana oficiala. Va solicit sa reveniti asupra exercitiului de comunicare cu care sunteti dator opiniei publice, spune liderul liberal in mesajul sau. UPDATE Alina Gorghiu a revenit cu un UPDATE pe pagina sa de Facebook, mult mai transant fata de declaratia precedenta: Daca vicepremierul Gabriel Oprea nu lamureste urgent si complet toata situatia nu exista alta solutie decat demisia sau demiterea acestuia. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Gabriel Oprea, in legatura cu moartea politistului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii solicita lui Gabriel Oprea demisia in cazul in care nu da explicatii urgente legate de conditiile in care s-a produs accidentul in urma caruia politistul care insotea coloana oficiala a vicepremierului a decedat, precizand ca trebuie sa raspunda la mai multe intrebari.

Gorghiu cere demisia lui Oprea. Kamikaze sau curaj si normalitate in politica?

Asa cum bine sesiza cineva pe facebook, in trecutul politicii romanesti exista o intreaga istorie a accidentelor. Cel mai recent e prabusirea avionului din Apuseni, eveniment care a generat niste demisii in Guvern, demisii care au creat contextul pentru ruperea USL-ului. Poate avea cazul politistului care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea consecinte importante asupra scenei politice romanesti? E posibil.

Monica Macovei cere demisia lui Oprea, dupa moartea agentului de la Rutiera

Europarlamentara Monica Macoivei i-a cerut demisia premierului Gabriel Oprea, dupa ce au aparut mai multe informatii potrivit carora politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Capitalei facea parte din coloana oficiala a ministrului.

Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii transmite vicepremierului Gabriel Oprea ca nu a procedat corect pentru ca a recunoscut abia dupa doua zile de la producerea accidentului ca politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa facea parte din coloana oficiala care il insotea. Gorghiu ii cere lui Oprea sa explice imprejurarile in care care s-a petrecut accidentul.

Gorghiu, lui Gabriel Oprea: Nu se poate sa minimalizati o tragedie printr-un comunicat vag

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii cere ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, intr-o postare pe Facebook, sa furnizeze informatiile necesare cu privire la politistul care a murit in accidentul de motocicleta si facea parte din coloana sa oficiala.

Politistul mort cu motocicleta, piatra de incercare a lui Oprea: firul evenimentelor

Asa cum bine sesiza cineva pe facebook, in trecutul politicii romanesti exista o intreaga istorie a accidentelor. Cel mai recent e prabusirea avionului din Apuseni, eveniment care a generat niste demisii in Guvern, demisii care au creat contextul pentru ruperea USL-ului. Poate avea cazul politistului care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea consecinte importante asupra scenei politice romanesti? E posibil - scrie Adi Zabava, consultant politic, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Eurodeputatul Monica Macovei considera ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze in lipsa unor explicatii rapide si credibile legate de accidentul in urma caruia politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a murit.

Alina Gorghiu: Aducerea in fata justitiei a celor vinovati de mineriada din 1990 reprezinta o reparatie obligatorie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca mineriada din 1990 a umbrit inceputurile democratiei, cunoasterea adevarului si aducerea in fata justitiei a celor vinovati fiind reparatii obligatorii intr-un stat de drept, potrivit unui mesaj postat pe pagina personala de Facebook a liderului liberal.

Politia Capitalei recunoaste ca politistul mort in accidentul de marti asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. De ce era trimis in trafic pe ploaie un politist pe motocicleta?

Politistul mort in accidentul de marti seara asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Reprezentantii institutiei spun ca Gabriel Oprea venea din Baneasa, via Stirbei Voda, de la o activitate in cadrul unei institutii din domeniul securitatii si ordinii publice, dar surse Euractiv afirmau miercuri ca Oprea se intorcea de la restaurant. Comunicatul mai ridica o problema: de ce a fost trimis sa fluidizeze traficul pe ploaie un politist pe motocicleta, in conditiile in care insasi Politia Romana recomanda motociclistilor sa evite ciculatia pe ploaie?.

inca un politist din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea ar fi fost ranit in misiune

Un alt politist care facea parte din coloana oficiala care il insotea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost ranit in timp ce se afla in misiune, in luna septembrie. Potrivit digi24 acest caz a iesit la suprafata abia dupa decesul politistului care il insotea pe Oprea, luni seara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )