Libnet.ro
UNICEF

21:45

UPDATE: Atac armat intr-un restaurant din Somalia. Autoritatile au intervenit in forta. Cel putin doua persoane ucise

Antena3 Antena3,
UPDATE: Atac armat intr-un restaurant din Somalia. Autoritatile au intervenit in forta. Cel putin doua persoane ucise

Militanti al-Shebab au atacat joi un restaurant de pe plaja din capitala Mogadiscio cu o masina-capcana si in prezent este in desfasurare o lupta armata, au informat politia si gruparea. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un restaurant din Somalia. Autoritatile au intervenit in forta

Militanti al-Shebab au atacat joi un restaurant de pe plaja din capitala Mogadiscio cu o masina-capcana si in prezent este in desfasurare o lupta armata, au informat politia si gruparea.

Atac armat intr-un spital din Slovenia. Cel putin doua persoane au fost ucise

Doua persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite intr-un incident armat produs luni intr-un spital din Slovenia, potrivit agentiei de stiri STA. Incidentul armat a avut.

Atac armat asupa Universitatii Americane din Kabul

Universitatea Americana din Kabul a fost tinta unui atac miercuri, transmite AFP, citand un responsabil, in timp ce studentii blocati in interior au anuntat ca au loc explozii si focuri de arma.

Presedintele FR Atletism, analize medicale amanuntite intr-o clinica din Germania, dupa revenirea de la Rio

Presedintele Federatiei Romane Atletism, Sandu Ion, a acuzat stari de rau la revenirea de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta se afla in acest moment internat intr-o clinica din.

Daca vrei sa o cunosti pe ma-ta, iti trag una! SCENE INCREDIBILE intr-un autobuz din Romania (VIDEO)

Scene incredibile au fost surprinse intr-un autobuz din Suceava. Doi barbati s-au luat la bataie si s-au certat ca la usa cortului sub privirile calatorilor. Multi dintre ei erau femei cu copii.

FOTO SOCANT: L-au dezbracat si l-au batut pe un barbat care a profitat de cainele lui! Imagini ireale intr-o provincie din China

Imagini ireale intr-o provincie din China. Un barbat care este acuzat ca a profitat de pe urma unor animale a fost pedepsit de voluntari care isi dedica activitatea protejarii animalelor. in.

UPDATE: Atacul armat din Kabul a luat sfarsit. Un student a fost ucis si 14 raniti

Focuri de arma si explozii s-au auzit la Universitatea Americana din Capitala afgana Kabul, in ceea ce pare as fie un atentat terorist. Deocamdata autoritatile nu au furnizat informatii despre posibile.

Convoiul liderului partidului opozitiei din Turcia, tinta unui atac armat (VIDEO)

Kemal K305;l305;cdaro287;lu, liderul Partidului Republican al Poporului, a fost tinta unui atac in nord-estul Turciei, potrivit stiripesurse. ro. Mai exact, s-a deschis focul asupra convoiului sau, in timp.

Alerta in Rusia! Un barbat s-a baricadat intr-o banca din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea (VIDEO)

Autoritatile moscovite sunt in alerta, dupa ce un barbat s-a baricadat intr-o sucursala a Citibank din Moscova si ameninta sa arunce in aer cladirea, potrivit presei.

Cel mai dur KO luat de Catalin Morosanu: Luptatorul a fost invins in doar 72 de secunde intr-o gala din Cecenia (VIDEO)

Luptatorul de kickboxing Catalin Morosanu a fost invins prin KO intr-o gala desfasurata in Cecenia. Acest meci a avut loc desi in urma cu o luna, acesta s-a retras din Superkombat-ul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )