Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Focuri de arma la o prestigioasa universitate americana. Doua persoane au murit

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Focuri de arma la o prestigioasa universitate americana. Doua persoane au murit

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri, la universitatea UCLA din Los Angeles. in aceste conditii, vastul campus al universitatii este, in prezent, incercuit de fortele de ordine. continuă pe România Liberă

Focuri de arma la o prestigioasa universitate americana

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri, la universitatea UCLA din Los Angeles. in aceste conditii, vastul campus al universitatii este, in prezent, incercuit de fortele de ordine.

Accident rutier in judetul Botosani: Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit frontal la iesirea din Babiceni, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

Atac armat la campusul Universitatii din Los Angeles: doua persoane au murit

Doua persoane au murit intr-un atac armat la Universitatea din Los Angeles, incluzand atacatorul, a anuntat joi seara Departamentul de Politie din Los Angeles, conformc CNN.

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

Atac armat in Houston. Doua persoane au murit si sase au fost ranite (VIDEO)

Atac armat la un service auto din Houston. Doua persoane, printre care si atacatorul, au murit, iar alte sase au fost ranite, inclusiv doi ofiteri de politie, dupa ce un barbat a deschis focul, informeaza B1.

Huston: Doua persoane, ucise intr-un incident armat

Doua persoane au murit, duminica, intr-un incident armat care a avut loc in orasul american Houston, iar o alta persoana a fost ranita.

Panica la Paris! Doua persoane au fost ranite intr-un atac armat (VIDEO)

Atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees! Doua persoane au fost ranite, arata B1 TV. Una dintre victime, in varsta de 32 de ani, a fost ranita extrem de grav, a.

Impact devastator intre doua masini. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital dupa un accident misterios

Accident teribil la iesirea din localitatea Truestesti, judetul Botosani. Doua masini s-au izbit frontal pe drumul ce ducea la Stefanesti. Doi barbati au murit pe loc, iar altii doi se afla internati in stare grava la spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )