Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE. Parintii adoptivi ai Sorinei, scrisoare catre procurorul Bogdan Licu: Sa nu fim linsati

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Parintii adoptivi ai Sorinei, scrisoare catre procurorul Bogdan Licu: Sa nu fim linsati

Parintii adoptivi ai Sorinei cer procurorului general Bogdan Licu stramutarea judecarii ordonantei p. continuă pe România Liberă

Familia adoptiva a Sorinei, scrisoare catre procurorul general: Ne temem de PROTESTE si constituie motiv de SIGURANTA

Familia Sacarin, parintii adoptivi ai micutei Sorina, cer procurorului general Bogdan Licu stramutarea judecarii ordonantei departe de Mehedinti. Ei invoca protestele care au loc zilnic in fata.

EXCLUSIV Parintii Sorinei, scrisoare deschisa catre Procurorul General. Cred ca va iesi scandal diplomatic. Am fost la un pas de a fi linsati in trafic

Ramona si Gabriel Sacarin solicita Procurorului General Bogdan Licu stramutarea judecarii ordonantei presedintiale de la Mehedinti, ordonanta prin care se cere interzicerea parasirii Romaniei de catre minora adoptata pentru motive de siguranta. Sotii Sacarin spun ca au fost recunoscuti in trafic si s-a incercat blocarea autoturismului in care se aflau. Am scapat doar datorita dibaciei soferului nostru.

Rasturnare de situatie. Parintii adoptivi vor sa o dea statului pe Sorina. Ce conditie nu pot indeplini

Rasturnare de situatie in cazul Sorinei, copila de etnie roma din Mehedinti smulsa din familia asistentului maternal, pentru a fi dusa departe de plaiurile noastre. intreaga poveste a capatat dimensiuni halucinante, caci acum noua sa familie si avocatii care ii ajuta in acest demers primesc amenintari cu moartea din partea celor convinsi ca fata a .

Primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi VIDEO

Au aparut primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de catre acestia, dupa ce protestatarii le-au cerut sa vada o dovada ca micuta este bine. Evident ca fetita este bine si, se pare ca nu mai are nicio reactie isterica, .

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

Filmarea cu Sorina trimisa de parintii adoptivi. Cum s-a adaptat copila in noua familie

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un clip video trimis de familia adoptiva a Sorinei, fetita luata cu forta din casa in care a crescut. in filmare, fetita se joaca golf cu noii parinti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )