Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE. Soferul din Brasov care a incercat sa scape e dosar penal, invocand frica de ace, ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Soferul din Brasov care a incercat sa scape e dosar penal, invocand frica de ace, ...

Soferul care a incercat sa scape de dosar penal, invocand frica de ace, este un om de afaceri, asociat la o firma care se ocupa cu vanzarea de utilaje. Barbatul se numeste Dorin Fedor, potrivit newsbv. ro, el fiind retinut vineri seara, pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice dar si pentru dare de mita in forma continuata, instigare la martuirie micinoasa, instigare la fals intelectual si instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. --- Trei politisti, . continuă pe România Liberă

UPDATE. Soferul din Brasov care a incercat sa scape de dosar penal, invocand frica de ace, ...

Soferul care a incercat sa scape de dosar penal, invocand frica de ace, este un om de afaceri, asociat la o firma care se ocupa cu vanzarea de utilaje. Barbatul se numeste Dorin Fedor, potrivit newsbv. ro, el fiind retinut vineri seara, pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice dar si pentru dare de mita in forma continuata, instigare la martuirie micinoasa, instigare la fals intelectual si instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. --- Trei politisti, .

UPDATE: Protestul din fata DNA s-a incheiat.

UPDATE: Barbatul care a amenintat ca isi da foc in fata sediuluI DNA a renuntat la protest si va da declaratii la politie impotriva persoanelor despre care sustine ca l-au batut. _ _ _ _ _ Un barbat s-a stropit cu benzina si ameninta ca isi da foc in fata sediului DNA, conform B1 TV. Protestatarul spune ca el si familia lui se tem sa mai iasa din casa, dupa ce ar fi fost batut de mai multe persoane, la solicitarea unui consilier judetean din Ilfov, pentru ca a facut reclamatii la .

Statul din Europa care a fost cu un picior in groapa, iar acum are cele mai profitabile actiuni din LUME

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume,.

Clientii bancii din Pitesti care au ramas fara banii din casetele de valori nu vor fi despagubiti

Ion Sanimir, reprezentantul bancii din Pitesti, de unde au disparut mai multe bani aflati in cutia de valori, a declarat, marti, ca, cel mai probabil, clientii nu vor fi despagubiti si ca nu exista date care.

Alerte in farmacii: Anticonceptionalele, controlate in urma decesului tinerei din Arad care era la cura de slabire

Verificari din nou pe piata medicamentelor! Reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului ANM)atrag atentia ca decesul tinerei de 27 de ani de la Arad, care a luat pastile de slabile de slabit,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )