Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE. Zece politisti din Prahova, sub control judiciar, intr-un caz de coruptie. Zeci de fapte, probate in ultimul an

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Zece politisti din Prahova, sub control judiciar, intr-un caz de coruptie. Zeci de fapte, probate in ultimul an

Zece agenti de circulatie de la Politia Busteni, Politia Comarnic si de la Directia Rutiera a IGPR, au fost dusi cu mandat, miercuri dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, ei fiind anchetati intr-un dosar de coruptie, Investigatorii sub acoperire au probat zeci de fapte in perioada 2015-2016. Sunt intocmite OPT dosare penale, in acest caz . continuă pe România Liberă

UPDATE. Zece politisti din Prahova, dusi la audieri intr-un caz de coruptie. Zeci de fapte, probate in ultimul an

Zece agenti de circulatie de la Politia Busteni, Politia Comarnic si de la Directia Rutiera a IGPR, au fost dusi cu mandat, miercuri dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, ei fiind anchetati intr-un dosar de coruptie, Investigatorii sub acoperire au probat zeci de fapte in perioada 2015-2016. Sunt intocmite OPT dosare penale, in acest caz .

UPDATE. Cheloo de la Parazitii, pus sub control judiciar. Este acuzat de trafic de droguri pentru ca si-a servit musafirii cu canabis

Cantaretul de muzica hip-hop Ion Catalin Stefan, cunoscut drept Cheloo de la trupa Parazitii, a fost pus sub control judiciar, miercuri seara.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, ramane sub control judiciar. Curtea de Apel Constanta a decis, la data de 29 martie, sa mentina aceasta masura, in dosarul Centrului Militar Zonal. Decizia este definitiva.

Patronii clubului Colectiv afla, luni, daca raman sub control judiciar

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca, luni, contestatia formulata de procurori in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4, cu privire punerea sub control judiciar a patronilor clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu.

Patronii clubului Colectiv si ai firmei care a furnizat artificiile au fost plasati sub control judiciar

Patronii clubului Colectiv, ai firmei care a furnizat artificiile folosite in seara de 30 octombrie si pirotehnistul Viorel Zaharia, cercetati in arest la domiciliu, au fost plasati luni sub control judiciar, prin decizia definitiva a Tribunalului Bucuresti.

Patronii clubului Colectiv vor fi cercetati in libertate sub control judiciar

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv astazi cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu.

George Scripcaru, cercetat in continuare sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel au decis, la termenul de marti, mentinerea masurii de control in dosarul in care este cercetat primarul municipiului Brasov, George Scripcaru.

Reteaua mafiota care a pagubit statul cu 24 milioane de euro a iesit din arest. Fermierul Moise si 7 acoliti sunt cercetati sub control judiciar

Unul dintre cei mai instariti fermieri din comuna Valcelele, arestat din iulie 2015, alaturi de sotia, sora si unul dintre nepoti, intr-o afacere cu fonduri europene obtinute pe nedrept, a fost pus in libertate. Gruparea mafiota coordonata de Marian Moise, un fermier plin de bani, a pagubit statul cu 24 milioane de euro.

Zece politisti de la Rutiera, acuzati de fapte de coruptie

Zece politisti de la rutiera, din judetul Prahova, sunt dusi la audieri in aceasta dimineata. Ei sunt acuzati de luare de mita, transmite digi24. ro. Cei zece agenti de la Politia rutiera sunt adusi.

UPDATE: Patronii clubului Colectiv au scapat de arestul la domiciliu

Patronii clubului Colectiv au scapat, definitiv, de arestul la domiciliu, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins definitiv, luni, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a masurii. Astfel, ei urmeaza sa fie cercetati in libertate sub control judiciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )