Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ursula von der Leyen, candidatul la sefia Comisiei Europene, prima declaratie publica de la nominalizare: Sa aratam unitate si pasiunea noastra comuna pentru Europa

B1 B1,
Ursula von der Leyen, candidatul la sefia Comisiei Europene, prima declaratie publica de la nominalizare: Sa aratam unitate si pasiunea noastra comuna pentru Europa

Ursula von der Leyen, candidatul nominalizat de Consiliul European pentru sefia Comisiei Europene, a anuntat, miercuri, ca va veni cu o viziune despre Europa pentru urmatorii cinci ani, in termen de doua. continuă pe B1

Desemnarea lui Von der Leyen pentru sefia Comisiei Europene clatina Guvernul Germaniei: Un fost lider SPD sugereaza retragerea din coalitia de guvernamant

Sigmar Gabriel, fost lider al social-democratilor germani si ex-ministru de Externe, a sugerat ca SPD s-ar putea retrage din coalitie de guvernare condusa de cancelarul Angela Merkel din cauza numirii Ursulei von de.

Surpriza de proportii la Bruxelles. Ursula van der Leyen, presedinte al Comisiei Europene. Socialistii europeni sunt dezamagiti

Ursula von der Leyen, PPE, ministru al Apararii al Germaniei, a fost aleasa in functia de presedinte al Comisiei Europene. Stire in curs.

Socialistii europeni, dezamagiti de propunerea Ursulei von der Leyen la sefia Comisiei Europene. Martin Schulz: Este cel mai slab ministru

Comisia Europeana ar putea fi condusa, in premiera, de o femeie. Ursula Von der Leyen ar putea deveni prima femeie aleasa in functia de presedinte al inaltului for, daca Parlamentul European va aproba.

Cine este Ursula von der Leyen, prima femeie care va conduce Comisia Europena

Apropiata Angelei Merkel, Ursula von der Leyen, aleasa sa preia presedintia Comisiei Europene, a ajuns la Bruxelles cu un bilant controversat la ministerul Apararii, dar cu o imagine de europeana convinsa si poliglota, relateaza AFP. Daca va fi confirmata de Parlamentul European, Ursula von der Leyen va fi prima femeie care va conduce Comisia Europeana.

Ursula von der Leyen elaboreaza viziunea asupra directiei politice a UE in urmatorii cinci ani

Ursula von der Leyen, desemnata de Consiliul European pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat miercuri seara ca va prezenta in cel mult doua saptamani o viziune privind politicile Uniunii Europene pentru urmatorii cinci ani.

Tusk le cere eurodeputatilor sa o voteze pe Ursula von der Leyen

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, le-a cerut, astazi, deputatilor in Parlamentul European sa sprijine numirea Ursulei von der Leyen, insistand ca decizia liderilor Uniunii Europene de a o desemna pentru postul de presedinte al Comisiei Europene a fost democratica, transmit Reuters si dpa.

ACORD la Bruxelles, dupa 3 zile de negocieri: Ursula von der Leyen, noua sefa a Comisiei Europene Charles Michel va conduce Consiliul European Christine Lagarde, directoarea BCE (FOTO, VIDEO)

Dupa aproape 3 zile de negocieri, liderii UE au ajuns la un acord privind viitorii sefi ai celor mai importante institutii comunitare. Anuntul a fost facut marti seara de presedintele Consiliului European,.

Merkel s-a abtinut in a-si vota propriul ministru la sefia Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel a spus marti ca s-a abtinut din a o vota pe compatrioata sa, Ursula von der Leyen, ca sefa a Comisii Europene, din cauza regulilor electorale germane, relateaza AFP.

Cine castiga din propulsarea Ursulei von der Leyen la carma UE?

E clar ca solutia von der Leyen la carma Comisiei Europene una imposibil de gasit fara Angela Merkel si fara celelalte numiri progresiste in posturile cheie ale UE) e buna. Chiar excelenta. intrebarea e: pentru cine?.

May a felicitat-o pe von der Leyen, prima femeie nominalizata la presedintia Comisiei Europene

Premierul interimar al Marii Britanii, Theresa May, a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru faptul ca a devenit prima femeie nominalizata la functia de presedinte al Comisiei Europene, scrie Mediafax, citand Politico.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )