Libnet.ro
UNICEF

17:15

USA: Rajat Gupta, fosta vedeta de pe Wall Street, a fost condamnat la doi ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
USA: Rajat Gupta, fosta vedeta de pe Wall Street, a fost condamnat la doi ani de inchisoare

Rajat Gupta, fost director la Goldman Sachs, a fost condamnat miercuri la doi ani de inchisoare si o amenda de cinci milioane de euro pentru insider trading de catre o instanta din New York, anunta AFP. continuă pe Hotnews

TOP: romanii care au pierdut la salariu in 2012

Si in acest an, desi poate parea ca nu mai au de unde sa scada, salariile multora dintre romani s-au diminuat. Wall-Street. ro iti prezinta domeniile care au inregistrat cele mai importante reduceri salariale in acest an, potrivit Institutului National.

Ce putem invata din scandalul Sima: Emisiunea Money Makers [VIDEO]

Wall-Street. ro va prezinta emisiunea financiara: Money Makers, realizata si moderata de catre Valentin Cismaru in parteneriat cu LTV. ro isi propune sa aduca, publicului interesat, un plus de cunoastere si educatie financiara. In.

Sondaj Wall Street Journal/NBC: Mitt Romney il ajunge din urma pe Barack Obama; cei doi candidati sunt la egalitate la nivel national

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de Wall Street Journal si NBC News, publicat duminica, arata ca Barack Obama si Mitt Romney se afla la egalitate in preferintele electoratului, cu doua saptamani inainte de alegeri si doar o zi inainte de ultima dezbatere televizata intre cei doi, ceea ce indica o crestere a sustinerii pentru candidatul republican.

Un tanar a murit si altul a fost ranit in urma unui accident produs in Sibiu

Un tanar de 28 de ani a murit si altul de 20 de ani a fost ranit in urma unui accident produs, duminica dimineata, in municipiul Sibiu, dupa ce masina in care se aflau, condusa de victima, a lovit un gard si s-a rasturnat pe sosea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )