Libnet.ro
UNICEF

07:30

VALENTINES DAY 2016. Barack Obama i-a transmis un mesaj inedit sotiei sale, de Ziua indragostitilor VIDEO

Antena3 Antena3,
VALENTINES DAY 2016. Barack Obama i-a transmis un mesaj inedit sotiei sale, de Ziua indragostitilor VIDEO

Chiar si presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sarbatoreste Valentines Day, iar cu aceasta ocazie speciala i-a facut o declaratie amuzanta sotiei lui, Michelle. Barack Obama a fost. continuă pe Antena3

VALENTINES DAY 2016. Mesaje pe care sa le trimiti persoanei iubite

Mesaje de Valentines Day. SMS de Ziua indragostitilor. Idei si sugestii de felicitari si declaratii de dragoste pe retelele de socializare. O sarutare Dragobetele vestestePrimavara ca.

Reduceri eMAG de Ziua indragostitilor. Cadouri perfecte de Valentines Day

Ziua indragostitilor la eMAG este sarbatorita de cel mai mare lant de retaileri din Romania cu o serie impresionanta de reduceri. Cu ocazia aceasta ii poti lua iubitului/iubitei tale cele mai frumoase cadouri la eMAGde Valentines Day. Valentines Day este poate cea mai importanta zi din an pentru partenerul/partenera ta. Cu aceasta ocazie ii poti [].

Arata ca dragostea ta e de pe alta lume cu aceste felicitari de Valentines Day de la NASA

Valentines Day este incredibil de aproape si, daca nu ai pregatit un cadou, ce poate fi mai frumos si mai romantic decat o felicitare virtuala cu craterele de pe Marte? Probabil multe lucruri: o cutie de bomboane, un buchet de flori sau un ursulet de plus. Totusi, cei de la NASA s-au gandit si la [].

Cadouri de Valentines Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

F64 porneste, astazi, campania Iubesc fotografia, de Valentines Day, cu un sezon de reduceri substantiale la produsele sale, urmand sa deruleze perioada preturilor mici pani pe 16 februarie. in apropierea sarbatorii indragostitilor, F64 te ajuta sa descoperi care sunt acele detalii si amanunte care merita iubite, fie ca e vorba de un obiectiv cu care [].

DJ Sava, Phelipe si Alexandra Usurelu vor canta in cluburi din Buzau, de Valentines Day

Localurile din Buzau se pragatesc pentru chefurile de Valentines Day. Seria concertelor incepe vineri, 12 februarie, la Club No Limit, unde invitati speciali sunt DJ Sava si Misha. Vor mai sustine spectacole la Buzau Alexandra Usurelu si Phelipe.

Andre Rieu: Sunt un barbat foarte romantic. I-am cerut mana sotiei chiar de Valentines Day FOTO VIDEO

Violonistul olandez Andre Rieu, in varsta de 66 de ani, a marturisit, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, ca este un romantic incurabil, dezvaluind si de ce Valentines Day are o insemnatate aparte pentru el.

Valentines day, pe partie la Borsa. Serbarile zapezii se suprapun cu Ziua indragostitilor

Editia a XIII-a a Serbarilor zapezii din acest an de la Borsa se suprapune cu Ziua Sfantului Valentin. Astfel, tematica din acest an a evenimentului a fost adaptata, iar participantii la manifestare vor avea parte de un spectacol condimentat cu toate ingredientele.

Spectacol deosebit, in regia maestrului Gigi Caciuleanu, pe scena Operei Nationale din Iasi. De Valentines Day: Imagine all the people (John Lennon)

Opera Nationala Romana Iasi pune in scena pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor, un spectacolul special, care a obtinut in 2014 Premiul de excelenta la Gala Premiilor Operelor Nationale.

Valentines Day. indragostitii din Ploiesti, premiati la Cabina Dragostei

Perechile care vor sa isi faca auzita iubirea sunt invitate in luna februarie la Cabina Dragostei din Ploiesti Shopping City, un spatiu special amenajat pentru toti cei care vor sa faca o declaratie sincera partenerului si pentru cei care doresc sa se fotografieze alaturi de jumatatea iubita intr-un decor creativ. Cele mai votate fotografii vor fi premiate.

Cadoul benzinarilor pentru cei care pleaca din Bucuresti de Valentines Day

Companiile petroliere au scazut preturile carburantilor in benzinarii la inceputul acestui weekend, in care se sarbatoreste Valentines Day, cu pana la 2%. Analiza preturilor a luat in considerare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )