Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadoul benzinarilor pentru cei care pleaca din Bucuresti de Valentines Day

Antena3 Antena3,
Cadoul benzinarilor pentru cei care pleaca din Bucuresti de Valentines Day

Companiile petroliere au scazut preturile carburantilor in benzinarii la inceputul acestui weekend, in care se sarbatoreste Valentines Day, cu pana la 2%. Analiza preturilor a luat in considerare. continuă pe Antena3

Cadoul benzinarilor pentru cei care pleaca din Bucuresti de Valentines Day

Companiile petroliere au scazut preturile carburantilor in benzinarii la inceputul acestui weekend, in care se sarbatoreste Valentines Day, cu pana la 2%. Analiza preturilor a luat in considerare benzinariile amplasate pe principalele artere.

Mesajul lui Toma Caragiu pentru cei care incearca sa inchida gura presei: Poporul asta vreti voi sa-l opriti sa rada? De minciuna, de prostie, de hotie, de vorbele voastre umflate..

Razvan Dumitrescu a prezentat, la Subiectiv, un fragment din filmul Actorul si salbaticii, in care Toma Caragiu, care interpreta rolul maestrului Costica Caratase, vorbeste despre libertatea de exprimare a.

Cadouri de Valentines Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

F64 porneste, astazi, campania Iubesc fotografia, de Valentines Day, cu un sezon de reduceri substantiale la produsele sale, urmand sa deruleze perioada preturilor mici pani pe 16 februarie. in apropierea sarbatorii indragostitilor, F64 te ajuta sa descoperi care sunt acele detalii si amanunte care merita iubite, fie ca e vorba de un obiectiv cu care [].

Banc pentru cei care lucreaza in weekend: Seful meu m-a rugat sa vin sambata la munca, asa ca eu...

Seful meu mi-a zis: -Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu? Stiu ca e weekend si ca ai planuri, dar am nevoie de tine. -Bine, nicio problema, am zis. Dar e posibil sa ajung mai tarziu. Dupa cum.

UPDATE Bacterie periculoasa pentru bebelusi. 11 copii din Arges si Dolj, internati la Bucuresti, 3 in stare grava. Medicii asteapta rezultatele analizelor pentru inca 5 copii aflati la Campulung Muscel. Dosar penal in cazul decesului fetitei de un an cu

Cazul copiilor infectati cu o bacterie periculoasa si care au simptome specifice insuficientei renale a pus autoritatile sanitare in alerta. 11 bebelusi din Dolj si Arges au fost internati la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti dupa ce ar fi luat bacteria Escherichia coli. Trei sunt in stare grava, la terapie intensiva, a anutat joi dimineata sefa Clinicii de Pediatrie. Toti au complicatii renale. Infectia digestiva este extrem de agresiva si ataca si rinichii. UPDATE 12:35 Opt dintre cei 11 copii internati sunt supusi dializei peritoneale, dar starea celorlalti trei s-a ameliorat si au diureza, a precizat o purtatoare de cuvant al spitaluluiUPDATE 10. 15 Copiii internati la spitalul Marie Curie din Bucuresti au un tip de septicemie foarte grava.

Un taxi a luat foc la iesirea din Bucuresti, spre DN1. Pasagerii, salvati in ultima clipa de soferii din trafic

Trei persoane au fost la un pas sa arda de vii sambata dimineata, dupa ce un taxi a luat foc. Soferul taxiului transporta doi clienti cand la iesire din Bucuresti pe DN1 a pierdut cotrolul masinii, s-a rasturnat si a luat foc. Victimele au fost scoase din autoturism in ultima clipa de ceilalti soferi aflati in trafic.

Sebastian Papaiani, dezvaluiri senzationale despre cel mai celebru bordel din Bucuresti: Tatal meu a fost peste la Crucea de piatra

Sebastian Papaiani a povestit, la Te pui cu blondele cum stateau lucrurile la celebrul stabiliment Crucea de Piatra din Bucuresti, unde tatal lui era chiar peste. Pe vremuri, femeile erau.

Ministerul Economiei pregateste un fond de investitii pentru romanii care lucreaza in strainatate

Ministerul Economiei pregateste un fond de investitii pentru romanii din diaspora care vor sa isi deschida o afacere in Romania, a anuntat ministrul economiei Costin Borc, potrivit Mediafax. Potrivit acestuia, exista modele de succes prin care la fiecare leu investit, investitorii primesc un leu de la statul roman. Exista cateva modele de succes de exemplu 1 leu pus de investitorul privat, 1 leu pus de investitorul de stat. Ideea este crearea unui fond pentru investitorii din diaspora, de a contribui cu fonduri la proiectele pe care romanii din diaspora vor sa le faca, a precizat Borc.

Enel lanseaza un program de suport pentru start-up-urile din Israel

Enel a anuntat lansarea programului sau de sprijin tehnologic pentru start-up-urile din Israel, potrivit unui comunicat de presa.

Perchezitii DIICOT la o casa de avocatura din Bucuresti

Procurorii DIICOT au perchezitionat, joi, o casa de avocatura, pentru a ridica inscrisuri intr-un dosar care vizeaza prejudicierea unor firme care faceau comert cu produse farmaceutice, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )