Libnet.ro
UNICEF

13:46

Valeriu Zgonea: Faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati arata ca justitia functioneaza in Romania

B1 B1,
Valeriu Zgonea: Faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati arata ca justitia functioneaza in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a concluzionat, vineri, ca justitia functioneaza in Romania dat fiind ca au fost condamnati parlamentari din actuala legislatura. Acesta a declarat ca. continuă pe B1

Valeriu Zgonea: Faptul ca au fost condamnari de parlamentari arata ca justitia functioneaza in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati este un lucru exceptional, care arata ca justitia functioneaza in Romania, aratand ca spera ca viitorul Parlament va fi un pic mai curat, transmite Mediafax.

Zgonea: Faptul ca au fost foarte multe condamnari, arata ca justitia functioneaza in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astazi, ca faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati este un lucru exceptional, care arata ca justitia functioneaza in Romania, aratand ca spera ca viitorul Parlament va fi un pic mai curat.

Valeriu Zgonea: Cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Camerei Deputatilor, ValeriuZgonea, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de presedintele ParlamentuluiEuropean,MartinSchulz,.

Zgonea: Condamnarile de parlamentari arata ca justitia functioneaza in Romania.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati este un lucru exceptional, care arata ca justitia functioneaza in Romania, aratand ca spera ca viitorul Parlament va fi un pic mai curat, informeaza Mediafax. In legatura cu faptul ca au fost foarte multe condamnari, este un lucru exceptional, inseamna ca justitia functioneaza in Romania, inseamna ca ne facem treaba pe acest drum pe care l-am .

Zgonea: Justitia functioneaza in Romania. Dovada stau condamnarile de parlamentari

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati este un lucru exceptional, care arata ca justitia.

Valeriu Zgonea: IMM-urile sunt adevaratul motor al economiei romanesti

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a participat astazi la Topul National al Firmelor Private din Romania, eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, aflat in acest an la editia jubiliara cu numarul XX, conform unui comunicat de presa.

Valeriu Zgonea participa astazi la prezentarea Topului firmelor private din Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, participa astazi la evenimentul prilejuit de prezentarea Topului firmelor private din Romania, conform unui comunicat de presa.

Zgonea: Cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, in conferinta de presa comuna sustinuta cu presedintele Parlamentului European, Martin Schultz, ca cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Romania se bazeaza pe sprijinul Parlamentului European in ceea ce priveste prioritatile noastre europene: libera circulatie a persoanei, consolidarea pietei interne, extinderea UE, integrarea rapida a Republicii Moldova in UE.

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )