Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea participa astazi la prezentarea Topului firmelor private din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valeriu Zgonea participa astazi la prezentarea Topului firmelor private din Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, participa astazi la evenimentul prilejuit de prezentarea Topului firmelor private din Romania, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Zgonea: IMM-urile sunt adevaratul motor al economiei romanesti

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a participat astazi la Topul National al Firmelor Private din Romania, eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, aflat in acest an la editia jubiliara cu numarul XX, conform unui comunicat de presa.

Valeriu Zgonea: Faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati arata ca justitia functioneaza in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a concluzionat, vineri, ca justitia functioneaza in Romania dat fiind ca au fost condamnati parlamentari din actuala legislatura. Acesta a declarat ca.

Valeriu Zgonea: Faptul ca au fost condamnari de parlamentari arata ca justitia functioneaza in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca faptul ca mai multi parlamentari din actuala legislatura au fost condamnati este un lucru exceptional, care arata ca justitia functioneaza in Romania, aratand ca spera ca viitorul Parlament va fi un pic mai curat, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )