Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vanbet planifica investitii de peste 3 milioane de euro, pentru acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanbet planifica investitii de peste 3 milioane de euro, pentru acest an

Societatea romaneasca Vanbet, cu activitate in cresterea pasarilor si ierbivorelor, din judetul Vaslui, planifica investitii de peste 3 milioane de euro, in anul 2016, potrivit unui comunicat de presa emis, ieri, de catre societate. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior numai din fonduri publice

Ministerul Comunicatiilor incearca sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat marti Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor. 12 institutii publice, printre care CNAS, Ministerul Justitiei, Agentia Nationala de Integritate, au depus deja dosarele achizitiilor, valoarea acestora insumand 228,7 milioane lei. Un alt proiect retrospectiv, pe care s-au cheltuit circa 29 milioane de euro, apartine UEFISCDI, institutie in subordinea Ministerului Educatiei si mai exista discutii si in privinta unui proiect IT implementat de ANAF care a costat peste 30 milioane de euro.

Proiect de trei milioane de euro, pentru extinderea Deltei la Mahmudia

Un proiect de peste trei milioane de euro a facut posibila extinderea Deltei Dunarii in zona localitatii Mahmudia, zona Carasuhat. in ultimii ani ai regimului comunist, zona a fost transformata in teren agricol. Pentru refacerea zonei au fost necesari 80 de milioane de metri cubi de apa, pe o suprafata de aproape o mie de hectare.

Furnizorul de sisteme de pompare a apei Wilo a avut afaceri de peste 27 milioane de euro

Subsidiara din Romania a producatorului german de pompe si sisteme de pompare Wilo SE, a inregistrat in 2015 o crestere a vanzarilor cu 40% fata de anul precedent, compania ajungand la o cifra de afaceri de aproximativ 27,3 mil. euro, potrivit reprezentantilor Wilo Romania.

Senatul a dat unda verde imprumutului de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Plenul Senatului a adoptat luni legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat de Romania Republicii Moldova, admitand partial cererea de reexaminare trimisa Parlamentului de presedintele Klaus Iohannis si pastrand articolul privind impunerea de conditii Chisinaului, transmite Mediafax.

Divizia de motociclete a BMW Romania estimeaza afaceri de peste 4 mil. euro anul acesta

Divizia de motociclete a BMW Romania a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 3,7 mil. de euro, pentru 2016 compania asteptandu-se la afaceri de 4,4 - 4,5 mil. de euro, respectiv o crestere de 20%.

Volkswagen a pus deoparte 16,2 miliarde de euro pentru scandalul emisiilor

Volkswagen si-a dublat provizioanele pentru scandalul emisiilor, in urma celei mai mari pierderi din istoria industriei germane producatoare de masini, in timp ce se lupta cu impactul financiar la crizei, scrie Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )