Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vanzarile Egis in Romania au crescut in primele 9 luni ale anului fiscal la 13,9 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile Egis in Romania au crescut in primele 9 luni ale anului fiscal la 13,9 mil. euro

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Egis in Romania au crescut cu 9% in primele noua luni ale anului fiscal 2012/2013, fata de perioada similara din anul anterior, la 13,9 milioane euro, ca urmare a lansarii de noi produse. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzarile Egis au crescut cu 9%, la 13,9 milioane euro, in tara noastra

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Egis in tara noastra s-au apreciat cu 9% in primele lui noua luni ale anului fiscal 2012-2013, fata de perioada similara din anul anterior, la 13,9 milioane euro, ca urmare a lansarii de noi produse.

Circa 400 de plangeri pe acte de tortura au fost depuse la procuratura in primele sase luni al acestui an

In primele sase luni ale anului, la procuratura au fost depuse 394 de plangeri pe acte de tortura sau cu 91 de sesizari mai putine, decat in primul semestru al anului trecut.

In primele 6 luni, durata medie a sederii turistilor in Romania a fost de 2,2 zile in cazul romanilor si de doua zile in cazul strainilor

Durata medie a sederii in Romania a turistilor in luna iunie 2013 a fost de 2,7 zile la turistii romani iar la turistii straini de 2,1 zile, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica. Cumulat pe primele 6 luni din acest an, durata medie a sederii a fost de 2,2 zile la turistii romani, in timp ce la turistii straini a fost de 2,0 zile. Trei sferturi dintre turisti prefera cazarea in hoteluri, iar Capitala si orasele resedinta de judet atrag trei sferturi dintre turisti.

Lemn in valoare de peste 2 milioane de lei confiscat de politistii din Alba in primele 6 luni din 2013

Politistii din Alba au realizat un veritabil record in ceea ce priveste volumul materialului lemnos confiscat in primele sase luni din 2013. Cresterea raportata la perioada similara din 2012 este din 90 la suta.

Vanzarile Sony au crescut in primul trimestru cu 13%, profitul depasind estimarile analistilor

In primul treimestru al acestui an vanzarile Sony au crescut cu 13%, ajungand la 17 miliarde dolari, profitul producatorului japonez depasind astfel estimarile analistilor, relateaza Bloomberg. La acest.

Vanzarile Sony au crescut cu 13%, iar profitul a depasit estimarile pietei

Vanzarile Sony au crescut cu 13% in trimestrul incheiat la 30 iunie, la 17 miliarde de dolari, iar profitul producatorului japonez de electronice a depasit estimarile analistilor, datorita reducerii costurilor, noilor smartphone-uri lansate si.

Veniturile grupului CME, care in Romania opereaza statiile Pro TV, au scazut abrupt in primul semestru. Motorul ceh se transforma in frana, in timp ce Romania inregistreaza cele mai bune rezultate

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri nete considerabil mai mici comparativ cu primele sase luni ale anului trecut - 317 milioane de dolari, fata de 378 milioane in ianuarie-iunie 2012, potrivit datelor financiare anuntate miercuri. CME a inregistrat la nivel de grup o pierdere operationala inainte de depreciere si amortizare OIBDA) de 13,6 milioane de dolari, comparativ cu un OIBDA pozitiv de 61 milioane in S1 2012. Romania este piata unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate - venituri nete de 96 de milioane de dolari si profit de 8,9 milioane in primele sase luni ale anului.

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

Incasarile din impozitul pe profit s-au redus cu 5,5% in primele 6 luni. Cheltuielile de personal-usoara depasire (raport)

Evolutia economica din prima parte a anului a fost superioara estimarilor initiale, dar bazata mai mult pe cererea externa decat pe consum intern si investitii; in aceasta perioada, exporturile s-au majorat semnificativ, importurile s-au redus, iar cererea interna a fost aproximativ la acelasi nivel ca in aceeasi perioada din 2012, se arata intr-un Raport publicat de Ministerul Finantelor. Documentul face o analiza a primelor 6 luni din acest an din punct de vedere al rezultatelor politicii fiscale. Descarca din atasament Raportul integral.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )