Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vanzatoarea de la chioscul Cuget Liber din zona Delfinariu a fost injunghiata

Adevărul Adevărul,
Vanzatoarea de la chioscul Cuget Liber din zona Delfinariu a fost injunghiata

Vanzatoarea de la chioscul Cuget Liber din zona Delfinariu a fost injunghiata in seara de vineri, 27 mai. Tanara se afla in stare critica, la Spitalul Clinic Judetean Constanta. continuă pe Adevărul

Ministrii de finante din Zona euro au aprobat o noua transa de asistenta financiara pentru Grecia

Ministrii de finante din Zona euro au convenit sa deblocheze o noua transa, in valoare de 10,3 miliarde de euro, din pachetul de asistenta financiara pentru Grecia, o decizie descrisa drept o mare reusita, relateaza BBC News, preluat de News. ro.

Cod PORTOCALIU de inundatii pe rauri din zona Moldovei. Autoritatile sunt in alerta

Hidrologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana la ora 15. 00 pe rauri din regiunea Moldovei. pana la ora 9. 00 a fost in vigoare o avertizare cod rosu de inundatii pe raurile din bazinul hidrografic Milcov judetul Vrancea).

Constructia penitenciarului din Caracal a fost oprita dupa ce s-a descoperit ca inchisoarea urma sa se afle la o distanta prea mica de baza militara de la Deveselu

Constructia penitenciarului din Caracal a fost oprita dupa ce s-a decoperit ca inchisoarea ar urma sa fie ridicata la doar doi kilometri de baza militara de la Deveselu, a anuntat ministrul Justitiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )