Libnet.ro
UNICEF

16:00

Variety: Anul 2013, marcat de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile. Filmele cu cele mai mari sanse la premiile Academiei

Hotnews Hotnews,
 Variety: Anul 2013, marcat de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile. Filmele cu cele mai mari sanse la premiile Academiei

Anul 2013 este marcat pe plan cinematografic de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile, potrivit revistei Variety, care afirma ca in aceasta perioada exista aproximativ 30 de candidati la premiile Academiei de film americane ce ar putea primi cel putin doua nominalizari fiecare, potrvit Mediafax. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Cea mai ieftina vacanta de vara se cumpara in pragul iernii.

Cea mai ieftina vacanta pe litoralul romanesc este cea cumparata inca din aceste zile. Astazi se deschide la Bucuresti Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, manifestare la care se vor lansa pachete turistice de tip Turbo Early Booking program cu reduceri speciale valabile doar pana la sfarsitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu pana la 40-50 %), Early Booking programul este valabil pana la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40 % ), .

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati in urmatorii cinci ani

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a.

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a reduce costurile, scrie Mediafax .

Cea mai mare listare din istoria Romaniei: Valoarea Romgaz ar putea urca la peste 3 miliarde de euro in prima zi la bursa

Actiunile Romgaz Medias simbol bursier SNG), cea mai mare si mai profitabila companie controlata de statul roman, intra astazi la tranzactionare pe bursa de la Bucuresti, iar majoritatea brokerilor si analistilor estimeaza ca pretul va creste cu 10 pana la 20% in prima zi, fata de pretul de 30 de lei la care actiunile s-au vandut in oferta publica initiala, noteaza Mediafax. Romgaz este cea mai mare companie care se listeaza pe bursa de la Bucuresti in ultimii zece ani, avand o valoare de 2,6 miliarde de euro la pretul din oferta publica initiala.

O scoica de 507 ani a fost ucisa de cercetatori: Era cea mai batrana creatura din lume

Ming, o scoica de 507 ani, considerata drept cea mai batrana creatura din lume, a fost ucisa, din greseala, de cercetatori, in momentul in care au deschis-o pentru a-i verifica varsta, relateaza Daily.

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )