Libnet.ro
UNICEF

17:15

Varsta de pensionare este SCHIMBATA OFICIAL! REVOLTA fara precedent, toti pensionarii sunt iN STRADA... Pica Guvernul?

B1 B1,
Varsta de pensionare este SCHIMBATA OFICIAL! REVOLTA fara precedent, toti pensionarii sunt iN STRADA... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul orasului Zagreb, capitala Croatiei, fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a micsora pensiile in cazul celor care opteaza pentru. continuă pe B1

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL! REVOLTA fara precedent, toti PENSIONARII SUNT iN STRADA... Proteste masive care pot DARAMA GUVERNUL!

Mii de oameni au protestat sambata in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, ca reactie la decizia guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru.

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Scandal fara precendent la Puterea Dragostei! in cele doua sezoane pe care le are emisiunea, sefii s-au confruntat doar de doua ori cu aceasta situatie. Un concurent care este casatorit a avut curajul sa minta productia si sa sustina cu vehementa ca este singur si ca-si cauta iubirea. Acest lucru nu este deloc in conformitate .

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

Soc la Casa Regala: Tatal lui MEGHAN MARKLE a decis sa spuna TOT! Scandalul fara precedent ajunge in instanta

Tatal lui Meghan Markle isi apara alegerea de a face publice parti din scrisoarea pe care spune ca fiica sa i-a trimis-o mai devreme anul acesta. Aceasta este scrisoare din cauza careia Printul Harry si.

Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Pe scurt, Android e un sistem de operare open source, dar controlat de Google cand vine vorba de acces la Play Store. Si fara Play Store inseamna ca nu prea ai alternative ca sa descarci.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )