Libnet.ro
UNICEF

13:00

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL! REVOLTA fara precedent, toti PENSIONARII SUNT iN STRADA... Proteste masive care pot DARAMA GUVERNUL!

B1 B1,
Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL! REVOLTA fara precedent, toti PENSIONARII SUNT iN STRADA... Proteste masive care pot DARAMA GUVERNUL!

Mii de oameni au protestat sambata in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, ca reactie la decizia guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru. continuă pe B1

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Scandal fara precendent la Puterea Dragostei! in cele doua sezoane pe care le are emisiunea, sefii s-au confruntat doar de doua ori cu aceasta situatie. Un concurent care este casatorit a avut curajul sa minta productia si sa sustina cu vehementa ca este singur si ca-si cauta iubirea. Acest lucru nu este deloc in conformitate .

Decizie fara precedent: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Sorina Pintea: Suntem in imposibilitatea de a sustine rezidentiatul pe 17 noiembrie

Decizie fara precedent: examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a explicat ca pentru organizarea examenului este necesara emiterea a 7 ordine de ministru, dintre care 3 comune - Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei - iar solutia unei Ordonante de Urgenta, solutie vehiculata in spatiul public, nu este posibila.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )