Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vasile Blaga a convocat pentru vineri sedinta Colegiului Director National al PDL

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga a convocat pentru vineri sedinta Colegiului Director National al PDL

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri, 14 decembrie, sedinta Colegiului Director National al PDL, informeaza un comunicat remis, luni, Agerpres. Decizia liderului PDL. continuă pe Antena3

Democrat liberalii se reunesc in sedinta Colegiului Director, vineri la ora 11:00

Pedelistii vor face analiza rezultatelor obtinute la alegerile parlamentare, la sfarsitul saptamanii, in sedinta cu liderii din teritoriu. Scorul obtinut in 9 decembrie este sub scorul obtinut la alegerile locale din vara. Sedinta Colegiului Director se preconizeaza a fi una extrem de tensionata. Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda a demisionat din functie dupa ce a pierdut fara drept de apel alegerile la Buzau. Surse din interiorul PDL au declarat pentru Hotnews. ro ca gestul acestuia ar putea fi urmat si de alti lideri importanti ai PDL. De asemenea, chiar presedintele PDL, Vasile Blaga a pierdut alegerile in Timis.

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania, USL este problema Romaniei de astazi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, precizand ca PDL nu va vota niciun guvern.

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza b1. ro. E a precizat ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. De asemenea, acesta a precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine cel putin 25% din voturi. Daca vom scoate un scor de 25 % vom putea discuta daca vom face parte din viitorul guvern. Nu vom vota .

Vasile Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri. USL a dus o campanie de manipulare iesita din comun

Le multumesc tuturor romanilor care au fost la vot. Scorul pe care l-am obtinut este rezultatul unei munci speciale, pentru ca USL-ul a dus o campanie de mistificare, de manipulare iesita din comun, a declarat duminica seara liderul PDL Vasile Blaga, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor. Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri, a adaugat Vasile Blaga.

VIDEO Vasile Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri. USL a dus o campanie de manipulare iesita din comun

Le multumesc tuturor romanilor care au fost la vot. Scorul pe care l-am obtinut este rezultatul unei munci speciale, pentru ca USL-ul a dus o campanie de mistificare a adevarului din tara, de manipulare a opiniei publice, iesita din comun, a declarat duminica seara liderul PDL Vasile Blaga, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor. Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri, a adaugat Vasile Blaga.

Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vinera, ca Alianta Romania Dreapta nu intentioneaza sa propuna mincinosi pentru functia de prim-ministru, ci doar oameni seriosi si cu solutii.

Numaratoare USL: Vasile Blaga a pierdut alegerile in Timis

Liderul PDL, Vasile Blaga, a pierdut, duminica, alegerile in colegiul 3 Senat din judetul Timis, contracandidatul sau din USL, Matei Suciu, obtinand aproximativ 55% din voturi in peste jumatate din sectiile.

Gafa de proportii a lui Vasile Blaga: ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare, iesita din comun

Gafa de proportii a liderului PDL Vasile Blaga, in timpul declaratiei de presa sustinute la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, la ora 21:00. Co-presedintele ARD a afirmat ca ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare iesita din comun. Dupa cateva zeci de secunde, presedintele PDL s-a corectat, precizand ca intentiona sa se refere, de fapt, la USL.

VIDEO Gafa de proportii a lui Vasile Blaga: ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare, iesita din comun

Gafa de proportii a liderului PDL Vasile Blaga, in timpul declaratiei de presa sustinute la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, la ora 21:00. Co-presedintele ARD a afirmat ca ARD a dus o campanie de mistificare a adevarului din tara, de manipulare a opiniei publice, iesita din comun. Dupa cateva zeci de secunde, presedintele PDL s-a corectat, precizand ca intentiona sa se refere, de fapt, la USL.

Vasile Blaga: ARD isi va atinge obiectivul, obtinerea a 20% dintre mandatele de parlamentari

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, dupa ce televiziunile au publicat exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, ca este convins de faptul ca ARD isi va atinge obiectivul, anume obtinerea a 20% dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )