Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vasile Blaga: Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului

B1 B1,
Vasile Blaga: Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut, miercuri, o analiza critica a celor cinci luni de la instalarea Guvernului Ponta. Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului, a spus Blaga,. continuă pe B1

Blaga: Guvernul USL, CEL MAI SLAB de la CADEREA COMUNISMULUI. ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul USL este cel mai slab de la caderea comunismului. Blaga a subliniat ca este pentru prima data in istoria Romaniei cand Guvernul este condus de un om acuzat de furt intelectual. Totodata, Blaga considera ca orice om de onoare, acuzat de plagiat, ar fi demisionat daca s-ar fi aflat in locul lui Ponta. Potrivit presedintelui PDL, Guvernul Ponta este primul cabinet care promite sa .

Blaga: Guvernul USL, CEL MAI SLAB de la CADEREA COMUNISMULUI.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca guvernul USL este cel mai slab de la caderea comunismului. Blaga a subliniat ca este pentru prima data in istoria Romaniei cand Guvernul este condus de un om acuzat de furt intelectual. Totodata, Blaga considera ca orice om de onoare, acuzat de plagiat, ar fi demisionat daca s-ar fi aflat in locul lui Ponta. Potrivit presedintelui PDL, Guvernul Ponta este primul cabinet care promite sa .

Cluj: Emil Boc a condus cel mai controversat tramvai din oras

Primarul orasului Cluj -Napoca a fost vatman pentru cateva minute. El a condus un tramvai polonez care costa nu mai putin de 1,5 milioane de euro. Acesta este cel mai nou tramvai din oras dar si cel mai.

Vasile Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate. Mihail Neamtu va candida din partea ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate si vor fi discutate joi in sedinta Colegiului Director al partidului, aratand ca sunt peste 450 de candidati si ca Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, va candida din partea ARD, potrivit agentiei Mediafax.

Vasile Blaga: Daca ARD va castiga alegerile, va decide cine va fi prim-ministru

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca, in cazul in care va castiga alegerile, ARD va hotari cine va prelua postul de prim-ministru. Va hotari pana la urma ARD cine va prelua acest post.

Vasile Blaga: Daca ARD va castiga alegerile, va decide cine va fi prim-ministru. Mihail Neamtu va candida din partea Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca, in cazul in care va castiga alegerile, ARD va hotari cine va prelua postul de prim-ministru. Va hotari pana la urma ARD cine va prelua acest post.

Ora 12:00: Vasile Blaga si Mihai-Razvan Ungureanu sustin o conferinta de presa comuna

Copresedintii Aliantei Romania Dreapta, Vasile Blaga si Mihai-Razvan Ungureanu, vor sustine, miercuri, la ora 12:00, o conferinta de presa la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr 1, anunta Agerpres.

Caracatita coruptiei portocalii a atins nume grele. Cum au fost implicati Blaga, Videanu si Mircea Basescu in cel mai controversat dosar

Magistratii Tribunalului Brasov vor judeca astazi primul termen in dosarul Motorina in care este judecat si fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. DIICOT il acuza pe Sorin Blejnar si pe alti 22 de inculpati.

VIDEO Cu bicicleta pe cel mai inalt drum forestier din tara

Transfagarasan si Transalpina sunt cele mai cunoscute drumuri de mare altitudine ale tarii, insa exista drumuri si mai inalte care sunt palpitante, mai ales parcurse cu bicicleta. Cel mai inalt drum forestier este in muntii Iezer, nu departe de Campulung, si ajunge la 2. 350 metri altitudine, iar un grup de pasionati l-au parcurs cu bicicletele, facand popasuri si pe cateva varfuri montane spectaculoase. In articol puteti vedea un clip cu excursia, iar aici o fotogalerie si o descriere a micii aventuri de o zi.

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )