Libnet.ro
UNICEF

12:31

O vedeta a blocat traficul pentru a poza langa masina sa de lux. Un motociclist cu o bata de baseball i-a razbunat pe soferii revoltati (VIDEO)

B1 B1,
O vedeta a blocat traficul pentru a poza langa masina sa de lux. Un motociclist cu o bata de baseball i-a razbunat pe soferii revoltati (VIDEO)

Coby Persin a devenit vedeta pe Youtube datorita clipurilor pe care le-a realizat cu diverse farse si experimente sociale. De data aceasta, insa, vloggerul s-a remarcat printr-un eveniment nu tocmai fericit. continuă pe B1

Fostul primar al unei comune din Alba, gasit mort, cu gatul taiat, langa masina sa

Ioan Rusu, fostul primar PSD al comunei Lunca Muresului din judetul Alba a fost gasit mort, duminica dimineata, pe o strada din localitate, anunta News. ro. Potrivit primelor informatii, barbatul ar fi avut taieturi in zona gatului, trupul acestuia fiind gasit langa masina. Ioan Rusu a fost gasit mort, duminica dimineata, in jurul orei 5:00, pe o strada din Lunca Muresului, barbatul fiind descoperit intr-o balta de sange, langa masina.

Fostul primar din Lunca Muresului, Alba, gasit mort langa masina sa

Fostul primar PSD al comunei Lunca Muresului din judetul Alba a fost gasit mort, astazi, pe o strada din localitate, iar potrivit primelor informatii barbatul ar fi avut taieturi in zona gatului, trupul acestuia fiind gasit langa masina, transmite News. ro.

Ce masini lupta pentru titlul de Masina anului 2017 in Europa

Anul acesta, sunt 7 masini in lupta pentru titlul de Masina anului 2017 in Europa, dintre care trei sedan, doua crossover si doua modele de oras.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )