Libnet.ro
UNICEF

16:00

Verizon, gigantul telecom care este gata sa cumpere Yahoo, a aflat abia acum doua zile de bresa de securitate care a afectat 500 de milioane de conturi

Hotnews Hotnews,
 Verizon, gigantul telecom care este gata sa cumpere Yahoo, a aflat abia acum doua zile de bresa de securitate care a afectat 500 de milioane de conturi

Cea mai mare bresa de securitate din istorie, care a facut ca date despre 500 de milioane de conturi Yahoo sa ajunga pe mana hackerilor, ar putea avea consecinte grave asupra propusei tranzactii prin care grupul telecom Verizon va cumpara business-ul de baza al Yahoo. Cei de la Verizon au spus ca abia cu doua zile in urma au aflat despre gravul incident de securitate si spun ca si acum au informatii limitate despre ce s-a intamplat. Pentru Yahoo, in cel mai bun caz trannzactia se va concretiza, insa cu un pret ceva mai mic decat cele 4,8 miliarde dolari agreate in iulie, iar in cel mai rau caz tranzactia va pica. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a da explicatii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns marti seara la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie Bombonica Prodana, informeaza B1.

Bursa isi poate lua la revedere de la Albalact dupa 20 de ani: Lactalis a ajuns la 90% din companie si este gata sa o delisteze

Grupul francez Lactalis a ajuns sa detina indirect peste 90% din Albalact ALBZ) si va putea astfel sa delisteze compania de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa 20 ani in care actiunile producatorului roman de lactate s-au tranzactionat in piata.

Povestea femeii care este alergica la apa. A face baie este o agonie pentru ea, iar propriile lacrimi ii ard pielea

O cheama Rachel Warwick si sufera de o boala foarte rara care o face alergica la apa. A face baie este o agonie, chiar si propriile lacrimi ii ard pielea. Pentru ea, o baie relaxanta sau un pahar de.

Arsenal Chelsea, intr-un nou derby de traditie in Premier League: Vezi care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

P) Cu exceptia lui Manchester City, singura care a castigat toate etapele de pana acum, Premier League se dovedeste a fi si in acest an o nuca tare pentru echipele granzilor din Anglia.

Elena Udrea face acuzatii, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul in care este implicata si fiica lui Traian Basescu: Cei care au trecut in barca actualului presedinte sunt ocoliti de actiunile Justitiei

Deputatul Elena Udrea sustine ca persoanele care au trecut in barca actualului presedinte sunt ocolite de actiunile justitiei, in timp ce oamenii care au ramas langa presedintele Traian Basescu sunt haituiti.

Silviu Lung si-a aflat sentinta in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa

Silviu Lung, a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare. Sentinta data de magistratii Curtii de Apel este defintiva. Fostul mare portar al nationalei a fost implicat, pe data de 8 ia.

Locuitorii din Galati, speriati de aparitia pe cer a unui nor de fum rosu. Care este explicatia fenomenului (FOTO)

Un nor de fum rosu a fost observat de locuitorii orasului Galati. Forma de ciuperca a norului ciudat i-a bagat pe multi in sperieti, mai ales ca directia in care se afla era Combinatul Arcellor.

Antonio Nitu, Aerotravel la WALL-STREET 360: Care este apetitul romanilor pentru croaziere si ce vrea noua generatie de turisti

Desi destinatiile clasice, cum ar fi Grecia, sunt in continuare cele mai cautate, apetitul romanilor incepe sa creasca pentru croaziere si, mai mult, apare o noua generatie de turisti - cei care cauta o experienta, nu un hotel si care obliga agentia sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )