Libnet.ro
UNICEF

07:15

Povestea femeii care este alergica la apa. A face baie este o agonie pentru ea, iar propriile lacrimi ii ard pielea

Antena3 Antena3,
Povestea femeii care este alergica la apa. A face baie este o agonie pentru ea, iar propriile lacrimi ii ard pielea

O cheama Rachel Warwick si sufera de o boala foarte rara care o face alergica la apa. A face baie este o agonie, chiar si propriile lacrimi ii ard pielea. Pentru ea, o baie relaxanta sau un pahar de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a da explicatii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns marti seara la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie Bombonica Prodana, informeaza B1.

Antonio Nitu, Aerotravel la WALL-STREET 360: Care este apetitul romanilor pentru croaziere si ce vrea noua generatie de turisti

Desi destinatiile clasice, cum ar fi Grecia, sunt in continuare cele mai cautate, apetitul romanilor incepe sa creasca pentru croaziere si, mai mult, apare o noua generatie de turisti - cei care cauta o experienta, nu un hotel si care obliga agentia sa.

Premiera la Vatican. Care este primul Papa care a adus o pisica

Un Papa a inregistrat o premiera la Vatican. Mare iubitor de animnale, Papa Benedict al XVI-lea, care s-a retras in 2013 in favoarea actualului Papa, Francis, si-a adus o pisica in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )