Libnet.ro
UNICEF

07:45

Antonio Nitu, Aerotravel la WALL-STREET 360: Care este apetitul romanilor pentru croaziere si ce vrea noua generatie de turisti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonio Nitu, Aerotravel la WALL-STREET 360: Care este apetitul romanilor pentru croaziere si ce vrea noua generatie de turisti

Desi destinatiile clasice, cum ar fi Grecia, sunt in continuare cele mai cautate, apetitul romanilor incepe sa creasca pentru croaziere si, mai mult, apare o noua generatie de turisti - cei care cauta o experienta, nu un hotel si care obliga agentia sa. continuă pe Wall-Street Ro

Razvan Pascu, la WALL-STREET 360: Cum se schimba reperele pietei de turism si ce ar trebui sa faca autoritatile

La finalul unui sezon de vara agitat, concluzia principala este ca a fost un an de mari schimbari pentru industria de turism. Pe fondul atacurilor teroriste care au zguduit continentul, se observa o repozitionare atat la nivelul operatorilor, cat si al.

Razvan Pascu, invitat la Wall-Street 360: despre cresterea turismului intern si destinatii preferate de romani

In plina agitatie pe plan international, cu atacuri teroriste care au sters cateva destinatii de top preferate de romani, reperele industriei de turism par sa se schimbe. Apar noi locuri interesante pe care le alegem, turismul intern pare sa capete.

Antonio Nitu, Aerotravel: Estimam ca anul acesta 10.000 de romani merg in croaziere. Piata se apropie de maturitate

Croazierele nu mai sunt privite ca o extravaganta de catre turistii romani, ba chiar piata a ajuns la maturitate. Asta inseamna ca anul acesta 10. 000 de romani merg in vacante pe o nava de croaziera, desi operatorii incep sa creasca preturile pentru.

Cramele Recas vrea sa transforme Germania in principala piata de desfacere pana in 2020

Producatorul de vinuri Cramele Recas isi propune ca in urmatorii patru ani sa transforme Germania in principala piata de desfacere pentru brandurile sale, a spus pentru Wall-Street. ro Ciprian Rosca, director comercial Cramele Recas.

Wall Street a deschis in urcare

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Doi dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in coborare.

Liviu Dragnea, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a da explicatii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns marti seara la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie Bombonica Prodana, informeaza B1.

Dan Stancu, fostul sef pe strategie E.ON, este noul director general Electrica

Consiliul de Administratie al Electrica l-a desemnat in functia de director general al companiei pe Dan Catalin Stancu, care va prelua noua functie 24 octombrie.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )