Libnet.ro
UNICEF

14:45

Veste buna despre starea lui Michael Schumacher.

România Liberă România Liberă,
Veste buna despre starea lui Michael Schumacher.

Campionul german de Formula 1 Michael Schumacher se afla in continuare in faza de trezire din coma la spitalul din Grenoble, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al fostului pilot, Sabine Kehm, informeaza Mediafax. Situatia ramane neschimbata. Toate informatiile medicale care nu sunt confirmate de echipa medicala sau de reprezentantii lui Michael trebuie considerate ca nefiind valabile, a declarat Kehm, intr-un scurt comunicat de presa. Aceste precizari vin dupa ce cotidianul italian . continuă pe România Liberă

Vesti imbucuratoare despre starea lui Michael Schumacher. Germanul poate respira fara ajutorul aparatelor

Michael Schumacher se afla in continuare in stare grava, insa germanul poate respira acum singur, fara ajutorul aparatelor, a scris cotidianul Gazzetta dello Sport. Schumacher este in continuare in coma in.

Michael Schumacher respira singur, insa starea sa ramane grava

Fostul pilot german de Formula 1, Michael Schumacher, aflat in coma in spitalul Grenoble, la peste doua luni de la accidentul suferit la schi, respira fara ajutorul aparatelor, informeaza Gazzetta dello Sport. Cu.

Situatia lui Michael Schumacher ramane neschimbata, in pofida zvonurile care spuneau ca respira singur

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane neschimbata, a declarat Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant a fostului campion mondial. Declaratia acesteia vine la scurt timp dupa ce Gazzetta dello Sport a anuntat ca Michael Schumacher respira singur.

O recuperare completa in cazul lui Michael Schumacher este putin probabila, afirma medicii

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 45 ani, aflat in coma dupa ce a suferit un accident la schi, are putine sanse de a-si reveni complet, afirma un medic neorochirurg de la Oxford, citat de ziarul The Telegraph.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )