Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru bucuresteni! Pasajul Sudului din Capitala s-ar putea deschide in acest weekend

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru bucuresteni! Pasajul Sudului din Capitala s-ar putea deschide in acest weekend

Dupa aproape trei ani de zile, in sfarsit, in acest weekend ar putea sa se deschida Pasajul Sudului din Capitala. Cel putin potrivit autoritatilor, un sens de mers ar putea fi redat traficulu. continuă pe Antena3

Pasajul rutier din Piata Sudului ramane inchis. Viceprimarul Capitalei: Inspectoratul de Stat in Constructii nu e de acord sa faca receptia partiala a lucrarii

Reprezentantii Primariei Capitalei au anuntat ca nu pot deschide Pasajul Rutier din Piata Sudului pentru ca Inspectoratul de Stat in Constructii ISC) nu e de acord sa faca receptia partiala a lucrarii, in ciuda faptului ca lucrarile sunt aproape de final.

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Spitalului Pantelimon din Capitala

Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala, Gheorghe Popescu, a fost demis, in urma scandalului de saptamana trecuta, cand un pacient a murit dupa o transfuzie.

Doi italieni, autorii jafului de la casa de amanet din Capitala

Hotii care au jefuit o casa de amanet din Capitala au fost prinsi in aceasta dimineata la Calarasi. Politistii au retinut doi barbati, in varsta de 20, respectiv 23 de ani, suspectati.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a anuntat o serie de masuri consistente pentru eliminarea conditiilor precare din penitenciare. Asteptam decizia Curtii Europene

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, in cadrul Comisiei Juridice a Senatului, ca Guvernul a anuntat masuri consistente pentru eliminarea conditiilor precare din penitenciare.

Grecia a avut excedent bugetar primar de 3,9% din PIB in 2016

Grecia a depasit de aproape opt ori tinta de excedent bugetar impusa de creditorii sai internationali, o veste buna pentru autoritatile de la Atena care incearca sa ajunga la un acord cu UE si FMI pentru deblocarea unor noi transe din acordul de imprumut, transmite AFP.

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Perchizitii la evazionistii din Capitala si alte patru judete. Prejudiciul: 5,4 milioane lei

Politisti de la DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza, miercuri, 32 de perchezitii domiciliare in Capitala si in judetele Dambovita,.

VIDEO. Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put foarte ingust, cu o adancime de 16 metri, a fost salvat dupa 10 ore. Operatiunea a fost foarte dificila. Raed Arafat: Baietelul este transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala

Un copil in varsta de doi ani a cazut intr-un put foarte ingust din localitatea Balta Sarata judetul Teleorman). Echipajele de interventie l-au salvat, dupa 10 ore de interventii.

Scene de groaza pe o sosea din Capitala. Doi soferi s-au luat la bataie (VIDEO)

Camera de bord instalata pe un autoturism a inregistrat o scena socanta in Capitala. Dupa ce un sofer a taiat calea unui alt participant la trafic, a avut parte de o adevarata lectie, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )