Libnet.ro
UNICEF

23:30

Veste buna pentru soferi. Senatul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind restituirea taxei auto

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru soferi. Senatul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind restituirea taxei auto

Senatul a adoptat, in sedinta de marti, OUG 52/2017 privind restituirea taxei auto, prin care se reglementeaza restituirea pe cale administrativa, la cerere, a sumelor reprezentand taxa speciala. continuă pe Antena3

Veste buna pentru elevi si profesori: 5 octombrie, zi libera

Veste buna pentru elevi si profesori. Nici nu a inceput scoala bine ca acestia se vor putea bucura de o noua zi libera. Pentru ca pe 5 octombrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Educatiei, nu.

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

Vesti bune pentru soferi! Comisia de buget din Senat a decis eliminarea majorarii accizei la carburanti

Comisia de buget din Senat a decis, marti, eliminarea majorarii accizei la carburanti, potrivit news. ro. Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanta 25/2017 prin care a fost majorata acciza.

Veste proasta pentru soferii vitezomani. Anuntul facut de Politia Rutiera

Politia Rutiera a dat in ultimele zile amenzi de pana la 3. 000 de lei pentru depasirea vitezei regulamentare, potrivit realitatea. net. in ultima saptamana, 32 de soferi care circulau.

ASTA e o VESTE PROASTA pentru romani. TOTI suntem afectati

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )