Libnet.ro
UNICEF

09:47

Veste buna pentru soferii romani: vehiculele rutiere lente, inmatriculabile la RAR in Romania

Playtech Playtech,
Veste buna pentru soferii romani: vehiculele rutiere lente, inmatriculabile la RAR in Romania

Dupa un efort de mai bine de un an din partea unor senatori, un proiect de lege referitor la legalitatea vehiculelor rutiere lente a fost adoptat in Parlament. Epopeea acestei legi a incepu in. continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Lucian Bode: Am vesti bune pentru soferii romani! Ce proiecte de infrastructura vor fi gata pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca are vesti bune pentru soferii romani si a enumerat proiecte de infrastructura ce vor fi date in circulatie pana la finele acestui an: Rasnov-Cristian,.

Lucian Bode: Am vesti bune pentru soferii romani! Ce proiecte de infrastructura vor fi gata pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca are vesti bune pentru soferii romani si a enumerat proiecte de infrastructura ce vor fi date in circulatie pana la finele acestui an: Rasnov-Cristian,.

Proiect adoptat de Parlament: Vehiculele rutiere lente pot fi inmatriculate si inregistrate la RAR

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede introducerea unei noi categorii de vehicule - si anume vehicule rutiere lente, pentru a putea fi inmatriculate si inregistrate la Registrul Auto Roman RAR), informeaza Agerpres. Camera Deputatilor este for decizional.

Florin Salam, prima veste buna a anului. Dupa momente tulburatoare, manelistul se bucura

Florin Salam are parte de prima veste buna. in ultimul timp, celebrul manelist a primit lovitura dupa lovitura de la viata, dar acum se pare ca a iesit soarele din nori si pentru acesta. Care este motivul bucuriei? A iesit soarele din nori pentru Florin Salam. Ce veste buna a primit manelistul? Florin Stoian a .

Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina: pretul petrolului este la minimul ultimelor trei saptamani pe fondul cresterii cazurilor de infectie cu COVID-19. Cazurile cresc, pretul petrolului scade. A ajuns la minimum ultimelor 3 saptamani Ieri, pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie era in scadere cu 3,52%, la 40,32 dolaribaril, dupa ce .

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

Se dau bani pentru sportivii romani. Cine va primi cate 150 de lei in fiecare luna

Marti, 27 octombrie, Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care se prevede ca Ministerul Tineretului si Sportului acorda sportivilor romani tichete valorice in valoare de 150 de lei lunar. Acestea sunt valabile timp de un an si pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei. Se dau bani pentru sportivii romani Potrivit proiectului de lege, .

Ambasada Rusiei, mesaj umilitor pentru soldatii romani. Ce jigniri le-au putut aduce oamenii lui Putin

Diplomatia Rusiei in Republica Moldova se declara nedumerita de declaratiile Ambasadei Romaniei la Chisinau. intr-un comunicat, oficialii romani sunt acuzati de cinism de catre diplomatii rusi. Ambasada Rusiei, mesaj umilitor pentru soldatii romani in comunicat, ambasada rusa il numeste pe generalul Ion Antonescu criminal nazist si il acuza ca a ucis mii de oameni, printre .

COVID-19: Criza de Remdesivir si Tocilizumab, motiv de ingrijorare pentru medicii romani

Situatie grava in plina pandemie de coronavirus, din cauza lipsei unor medicamente esentiale in tratarea cazurilor de COVID. Criza medicamentelor Remdesivir si Tocilizumab, esentiale pentru vindecarea acestor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )