Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste excelenta pentru elevii din toata tara! Alocatia poate creste la 450 de lei

Antena3 Antena3,
Veste excelenta pentru elevii din toata tara! Alocatia poate creste la 450 de lei

In Parlament este depusa o initiativa legisltiva a senatorului Ionel Agrigoroaei care prevede cresterea alocatiei pentru copii la 100 de euro pe luna. Ca sa nu mai dea motive Guvernului sa respinga. continuă pe Antena3

Audierile privind interventia de la Colectiv, amanate in Comisia pentru sanatate din Camera Deputatilor

Audierile privind interventia spitaliceasca in cazul incendiului de la Colectiv, programate pentru joi, la ora 10,00, vor fi amanate, anunta printr-un comunicat de presa presedintele Comisiei pentru sanatate din Camera Deputatilor, Florin Buicu.

inca o veste proasta pentru fumatori: Tigarile se scumpesc de la 1 aprilie

La nici doua saptamani de cand a intrat in vigoare legea antifumat, iubitorii de tutun mai primesc o lovitura. Tigarile se scumpesc de la 1 aprilie, cand se majoreaza cu 4. 7% acciza pentru tutun, de la 314 la 329 lei, pentru mia de tigarete.

Remediu incredibil pentru chelie din trei ingrediente! Parul incepe sa-ti creasca la loc in doua zile!

Aceasta reteta din batrani este testata si verificata iar rezultatele sale sunt uimitoare. Se face din doua ingrediente. Reteta aceasta este la fel de eficienta la femei si la barbati si se face din ingrediente pe care.

Perchezitii la CJ Valcea in urma unor sesizari privind licitatii pentru drumurile din judet

Procurorii DNA au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Valcea si la domiciliile unor angajati ai institutiei. Surse din ancheta spun ca ar fi vizat directorul tehnic al institutiei, Florea Mierlus, si licitatiile de asfaltare a unor drumuri judetene.

2016, un an rau pentru listarile din Japonia

Anul curent a fost, pana in prezent, unul destul de rau pentru listarile ofertele publice initiale) din Japonia, conform Bloomberg, care arata ca aceasta situatie este, in parte, consecinta vanzarilor de pe pietele nipone, care au facut ca indicele de referinta Topix sa aiba cel mai prost inceput de an din istoria sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )