Libnet.ro
UNICEF

13:45

Veste proasta pentru Becali. FCSB a fost amendata

România Liberă România Liberă,
Veste proasta pentru Becali. FCSB a fost amendata

Clubul de fotbal FCSB a fost sanctionata in total cu 95. 000 de lei penalitate sportiva de Comisia de. continuă pe România Liberă

HBO a creat rivalul perfect pentru Netflix si e o veste proasta pentru tine

In momentul in care Netflix a ramas fara serialul Friends, compania care controleaza HBO a anuntat un rival pentru platforma de streaming. Nu e gata de lansare, dar vine deja cu o veste extrem.

Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

Fosta concurenta a unei cunoscute emisiuni este insarcinata pentru prima data, anunta WowBiz. Grigore si Mariana de la Mireasa pentru fiul meu vor fi parinti.

Veste extraordinara pentru elevii bucuresteni. Primaria Capitalei construieste sase sali de sport multifunctionale

Primaria Capitalei construieste sase sali de sport multifunctionale pentru elevii bucuresteni, termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investitii fiind luna decembrie 2019, informeaza un.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Horoscop 8 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

Ilie Nastase, condamnat definitiv. Ce pedeapsa a primit pentru ca a fost prins baut la volan

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au mentinut pedeapsa din prima instanta, dupa ce fostul tenismen a cerut reducerea pedepsei. Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )