Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea zilei de la Lidl: se intampla in toate magazinele, toti romanii trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Vestea zilei de la Lidl: se intampla in toate magazinele, toti romanii trebuie sa afle

Lidl a venit cu o veste importanta chiar la inceput de saptamana. Daca esti atent, poti profita din plin de toate aceste oferte pe care magazinul le pune la dispozitie. Odata cu debutul. continuă pe Playtech

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele. Nu stiam cat de mult rau ne face

Substantele chimice potential daunatoare care au fost interzise acum un deceniu pot fi prezente in concentratii mari in masa preferata, vorbim aici despre amestecuri pastelor cu branza din comert. Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele Substantele chimice, numite ftalati, pot perturba hormonii masculini precum testosteronul si au fost corelate cu .

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, .

Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Romanii trebuie sa fie atenti la acest aliment! il poti inlocui lejer cu altceva. Care este alternativa pe care o pot avea gurmanzii si de ce alimentul lor preferat este atat de daunator? Alimentul daunator preferat de romani Multi dintre romanii din ziua de azi nu il mai consuma atat de mult, dar totusi continua .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Ingredientele din bucatarie care iti fac adidasii albi, ca noi! Toti romanii trebuie sa afle acest truc simplu

Satisfactia poate avea mai multe forme. Poti fi satisfacut atunci cand gusti o mancare aleasa ori cand iti cumperi ceva nou si abia il scoti din cutie. Iar cand vine vorba de adidasi, atunci parca ai lumea la picioare, la propriu, dar doar pentru o bucata de vreme, pana cand bunul tau se deterioreaza. Atunci .

Restrictii noi pentru romani! Ce tara ii obliga pe toti romanii sa stea in carantina, incepand de azi, 7 septembrie

Italia, in urma noilor cazuri de infectari, la nivel european, a impus 14 zile de izolare pentru cei care vin din Grecia, Spania, Malta si Romania. Restrictii sunt si in Campania si Sicilia. Guvernul a aprobat un test national rapid pentru cei care sosesc din strainatate. Italia impune carantinare pentru romani Italia a impus o .

Leguma care iti scoate zaharul din organism. Toti romanii trebuie sa o manance pentru a tine bolile la distanta

Fasolea este una dintre legumele cele mai recomandate de nutritionisti, fiind si una dintre cele mai sanatoase alimente. Ea este o sursa naturala de fibre si proteine, cu un indice glicemic scazut. Fasolea mai este bogata si in fier, motiv pentru care este indicata la persoanele predispuse catre anemie si in cazul femeilor. Leguma care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )