Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vesti importante pentru cei care lucreaza in IT

Antena3 Antena3,
Vesti importante pentru cei care lucreaza in IT

Progamatorii din Romania vor fi scutiti de plata impozitului pe salarii, potrivit unui ordin al Ministerului Societatii Informationale publicat, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare. com. De aceasta facilitate vor. continuă pe Antena3

Dosarul violului de la Vaslui: Mihai Carp, seful politiei din judet, este ruda cu doi dintre violatori. Ancheta arata ca procurorii vasluieni sunt cei care au gresit (VIDEO)

Ancheta finalizata in cazul violului de la Vaslui. Parchetul General a facut verificari si a ajuns la concluzia ca procurorii vasluieni sunt cei care au gresit in acest caz, informeaza B1 TV. Ei nu au atacat.

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului.

Mircea Geoana: Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli

Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli, a spus presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Antena 3. Ne dam seama ca nu exista natiune dezvoltata, prospera, decenta, respectata,.

Vesti proaste pentru bucuresteni

Mai multe strazi si portiuni de strazi din centrul Bucurestiului vor fi inchise traficului rutier miercuri, 29 iulie, cu ocazia ceremoniilor dedicate Zilei Imnului National, scrie b365. ro. Miercuri, 29 iulie, va.

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa-i judece pe cei care comit violente sexuale

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa judece autorii violentelor sexuale, apelul fiind lansat dupa ce actrita a vorbit cu mai multe femei care au fost victime ale violurilor in nordul tarii,.

A murit parintele Victor Neamtu. Era unul dintre cei mai importanti preoti din Brasov

Dupa nici mai mult, nici mai putin de 33 de ani in slujba Bisericii, Preotul Victor Neamtu de la Biserica din Centrul Civic Brasov s-a stins din viata la nici 58 de ani,Parintele a suferitsambata doua.

RATB cere Consiliului General majorarea tarifelor si gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1 500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inaintat Consiliului General al Minicipiului Bucuresti o scrisoare prin care solicita aprobarea unei majorari a tarifelor pentru transportul in comun si acordarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )