Libnet.ro
UNICEF

13:46

Vezi in ce scenariu va incepe scoala in fiecare localitate din tara. Precizarile facute de Ministerul Sanatatii

B1 B1,
Vezi in ce scenariu va incepe scoala in fiecare localitate din tara. Precizarile facute de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a reamintit ca, in aceasta saptamana, vor fi stabilite scenariile privind organizarea activitatii in cadrul unitatilor de invatamant, in conditii de siguranta. continuă pe B1

Cum ar putea incepe scoala in fiecare localitate - cursuri normale, hibrid sau online? Lista tuturor localitatilor verzi, galbene si rosii

Scoala ar putea incepe normal in multe localitati din Romania - localitatile verzi, hibrid in localitatile galbene, cu jumatate dintre elevi doua saptamani la scoala si cealalta jumatate la scoala in urmatoarele doua saptamani si exclusiv online in 43 de localitati rosii, unde rata incidentei cazurilor de coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista completa a localitatilor din Romania si in ce scenariu se incadreaza fiecare - verde, galben sau rosu.

HARTA INTERACTIVA Rata de incidenta a infectiilor COVID-19 la mia de locuitori in fiecare localitate din tara Dupa ce scenarii va incepe scoala

In zeci de comune si orase din tara scoala va incepe conform scenariului hibrid, asta pentru ca rata de incidenta a infectiilor cu coronavirus la mia de locuitori este intre 1 si 3, in timp ce in circa 40 de comune si orase din tara scenariul va fi unul rosu, cu o rata de incidenta COVID-19 de peste 3 la mia de locuitori. Vezi in articol un instrument interactiv in care utilizatorii pot afla direct de pe harta rata de incidenta si scenariul aplicabil pentru deschiderea scolii in orice comuna sau oras din tara.

Care este rata de infectare cu SARS-CoV-2 in fiecare localitate din judet. Seful ISJ: Nu sacrificam inceputul de an pentru cativa care vor sa se distreze

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii datele privind incidenta SARS-CoV-2 in fiecare localitate din tara. Pe baza acestor cifre, insa coroborate cu situatia din teren, se va hotari deschiderea fiecarei scoli.

Unde se tin cursuri normale si unde vor fi doar online, in judetul Cluj. Copiii din doua localitati vor incepe scoala online

Cu doar cateva zile inainte de inceperea scolii, Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in cele mai multe cazuri, incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Evaluarea epidemiologica din fiecare localitate ajunge astazi in scoli. Pe baza acesteia se vor propune scenariile pentru reluarea cursurilor din 14 septembrie

Toate unitatile de invatamant din tara vor primi in cursul zilei de astazi, 7 septembrie, evaluarea epidemiologica de la Directia de Sanatate Publica. in baza situatiei epidemiologice din fiecare.

Zi cruciala. Guvernantii decid cum si cand va incepe scoala. Cand vor fi informati parintii

Zi cruciala cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar. Autoritatile decid astazi cum va incepe scoala, insa parintii vor fi informati abia peste trei zile. Atunci va fi facuta publica si lista scolilor unde cursurile incep fizic si unde online. Institutul National de Sanatate Publica va anunta tot astazi si situatia epidemiologica din fiecare judet.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

iPhone 12 nu va veni cu cea mai rapida versiune de 5G din tara

Doar unul din modelele viitoarei serii iPhone 12 va suporta varianta millimeter-wave de 5G si doar intr-un numar limitat de tari, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )