Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Piturca: Ne asteptam sa pierdem cu Olanda, ne batem pentru locul doi cu Ungaria

Hotnews Hotnews,
Victor Piturca: Ne asteptam sa pierdem cu Olanda, ne batem pentru locul doi cu Ungaria

Olanda a invins categoric pe Arena Nationala, batavii trecand de tricolori cu 4-1 preliminarii CM de fotbal din 2014). Ne asteptam sa pierdem cu Olanda, de ce nu? Ne vom bate la locul doi, acolo unde ne este locul, a declarat Victor Piturca dupa partida disputata marti seara. continuă pe Hotnews

Victor Piturca, inainte de meciul cu Olanda: Ne dorim sa castigam grupa

Dupa trei partide disputate in preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal din 2014, obiectivul Romaniei s-a schimbat, tricolorii dorind sa castige Grupa D. Sansele la locul doi sunt acum reale, dar noi ne dorim ca castigam grupa, a declarat Victor Piturca. Romania se va duela, marti, cu Olanda, pe Arena Nationala.

ROMANIA-OLANDA 1-4. Reactie SOCANTA a lui Victor Piturca.

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a recunoscut ca Olanda s-a impus printr-o maniera categorica, dar este convins ca tricolorii se vor bate pentru locul 2 cu Ungaria. Ne aseptam sa pierdem!, a socat Piturca, potrivit Realitatea. net. Olanda a batut Romania cu scorul 4-1 in preliminariile Cupei Mondiale 2014 Istoricul partidei nu mai poate fi discutat. Am pierdut intr-o maniera categorica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )