Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis

In Moldova, atentie si aici probabil ca va trebui sa vorbiti cu un grup serios de sociologi dl. Basescu, care a vorbit de Moldova, s-a dus in Moldova de o suta de ori, a zis ca-si ia cetatenie. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Victor Ponta: imi dau demisia daca va exista un acord politic cu Klaus Iohannis ca premierul va fi tot din coalitie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca si-ar da demisia de la sefia Guvernului daca urmatorul premier ar fi tot din.

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis a cerut prudenta in privinta noului Cod Fiscal: Acum se pricepe si la Finante

Premierul Victor Ponta a pus la indoiala priceperea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste chestiunile financiare, dupa ce presedintele a facut apel la prudenta atunci cand a vorbit despre noul Cod Fiscal, care i-a fost trimis spre promulgare.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor / Victor Ponta: M-am obsinuit cu chestia asta de la Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a respins miercuri propunerea premierului Victor Ponta privind numirea lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, invocand faptul ca acesta nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor.

Victor Ponta: Iohannis nu m-a consultat in legatura cu numirea lui Ungureanu la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea Sinteza Zilei ca presedintele Klaus Iohannis nu l-a consultat in momentul in care l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. Tot ce s-a spus anul trecut nu m.

Klaus Iohannis, intrebat cum comenteaza problemele lui Ponta cu Justitia: Mentin evaluarea din 5 iunie, vom colabora institutional

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Spania, a declarat, intrebat de ziaristii romani cum comenteaza problemele lui Victor Ponta cu justitia, ca isi mentine evaluarea din 5 iunie, cand ceruse demisia primului ministru, dar va colabora institutional cu acesta.

Politic Show: De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD; Ponta se retrage organizat. Nu stim inca de Tsipras; Liberalii si-ar sacrifica vacanta de dragul guvernarii

Dan Mihalache, al doilea presedinte, il ameninta pe premier: Nu vreau sa fiu pus in situatia penibila de a da mail-urile pe care mi le-a trimis Ponta Majorarea salariilor demnitarilor a fost subiectul unor e-mail-uri. Corespondenta de la Madrid. Iohannis si marea problema a romanilor din Spania: dubla cetatenie Presedintele Klaus Iohannis a discutat ieri, la Madrid, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )