Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta: Anul acesta incepem autostrada Comarnic - Brasov. Premierul anuntase initial ca lucrarile demareaza in aprilie

B1 B1,
Victor Ponta: Anul acesta incepem autostrada Comarnic - Brasov. Premierul anuntase initial ca lucrarile demareaza in aprilie

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Ploiesti ca anul acesta va incepe constructia tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov. Anul acesta vreau sa-mi tin cuvantul fata de Mircea Cosma. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe membrii echipei nationale de polo pe apa calificata la Campionatul European si le-a urat sa obtina un loc cat mai bun la competitie. Ponta a primit din partea acestora un echipament de polo, dar a spus ca nu il va proba acum, ci la inundatii, transmite Mediafax.

Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la.

Victor Ponta, despre pozele din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani: O minciuna, bineinteles

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta: Aportul investitorilor privati in Portul Constanta va fi de pana la 35%

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Tulcea, ca sustine scoaterea la bursa a 15% din actiunile Portului Constanta, astfel incat aportul investitiilor private sa ajunga la o treime, celelalte doua urmand sa ramana la autoritatea locala si la Guvern, informeaza Agerpres.

Victor Ponta da noi asigurari ca Portul Constanta se va lista pe bursa

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane, el sustinand ca portul se va dezvolta mai.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )