Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia. continuă pe Hotnews

Victor Ponta da noi asigurari ca Portul Constanta se va lista pe bursa

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane, el sustinand ca portul se va dezvolta mai.

Victor Ponta, despre liberalizarea vizelor pentru Moldova: Sunt bucuros ca demersurile noastre au dat roade

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitari guvernului de la Chisinau si cetatenilor moldoveni pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european, incepand cu 28 aprilie. In mesaj insotit de o fotografie in care apare alaturi de Jose Manuel Barroso si de premierul moldovean Iurie Leanca el aminteste ca decizia a fost anuntata in timpul vizitei sale la Bruxelles.

Victor Ponta: Aportul investitorilor privati in Portul Constanta va fi de pana la 35%

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Tulcea, ca sustine scoaterea la bursa a 15% din actiunile Portului Constanta, astfel incat aportul investitiilor private sa ajunga la o treime, celelalte doua urmand sa ramana la autoritatea locala si la Guvern, informeaza Agerpres.

Predoiu lui Ponta: Ca de la jurist la jurist, daca semnati HG cu Portul Constanta intrati la puscarie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca Guvernul pregateste adoptarea unei hotarari prin care 13% din actiunile Portului Constanta vor fi transferate gratuit la Consiliul Local Constanta, el avertizandu-l pe premierul Ponta ca va intra in puscarie daca va semna aceasta hotarare, relateaza Mediafax.

Ponta ii promite iar actiuni la portul Constanta lui Mazare: Parca e undeva la Botosani sau la Satu Mare. E normal ca oamenii sa aiba un cuvant de spus

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane, precum presedintele Traian Basescu, el sustinand ca portul se va dezvolta mai bine dupa ce o parte din actiuni vor fi listate la bursa.

Ponta ii promite lui Mazare: Cu Portul Constanta facem ce am vorbit, indiferent cine se supara

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane.

Victor Ponta vine de 1 Mai in statiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul si cartierul Henri Coanda

Victor Ponta va veni intr-o vizita pe litoral de 1 Mai. El va fi insotit de vicepremierul Liviu Dragnea si Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Victor Ponta, vizita simbolica de 1 mai: premierul merge in fieful baronilor urmariti penal Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Premierul Victor Ponta se va afla la Constanta de 1 mai, fieful lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, ambii aflati sub urmarire penala. Premierul va vizita la ora 11. 30 cartierul social Henri Coanda ai carui locuitori au protestat la arestarea primarului Mazare acuzat de DNA ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-l ajuta sa castige in conditii avantajoase licitatia pentru construirea cartierului. Catalin Predoiu acuza guvernul miercuri ca se pregateste sa dea Primariei Constanta o parte din actiunile portului.

Victor Ponta, la Constanta si in Delta Dunarii, de 1 Mai

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii Liviu Dragnea si Dan Sova, se afla joi, de 1 Mai, la invitatia primarului Radu Mazare, la Constanta, pentru deschiderea sezonului estival.

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in vizita la Patriarhul Daniel impreuna cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu / Intrebat de ce l-a vizitat pe Patriarh, Ponta a raspuns: Pentru binecuvantare... Bineinteles ca am discutat des

Premierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15. 00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews. ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: Pentru binecuvantare. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare. Nu am discutat despre bani. Bineinteles ca am discutat despre Catedrala, pentru ca este un proiect cuprins in programul nostru 'Romania 100, a declarat Ponta. Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European. UPDATE Parintele Constantin Stoica: Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel intr-o vizita particulara de binecuvantare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )