Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, despre pozele din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani: O minciuna, bineinteles

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre pozele din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani: O minciuna, bineinteles

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani. continuă pe Hotnews

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

PSD face campanie sub sloganul Mandri ca suntem romani cu poze din Belarus si Polonia

Echipa de campanie a PSD pare sa fi facut o gafa, dupa ce a ales sa-si ilustreze campania pentru alegerile europarlamentare, derulata sub sloganul Mandri ca suntem romani!, cu fotografii realizate in Belarus si Polonia, dupa cum au descoperit internautii romani, citati pe blogul AurasMihai. ro.

Victor Ponta ia fata Statisticii: crestere economica de 3,2% in T1. Economistii sunt si mai optimisti

Cu aproape 3 saptamani inainte de publicarea datelor semnal despre evolutia economiei in primul trimestru, premierul Victor Ponta a luat din nou fata INS si a anuntat ca avansul PIB in trimestrul I se cifreaza la 3,2%. Economistii sunt insa mai.

Politic Show: Alegeri Europarlamentare 2014. Cine sunt creativii din spatele campaniilor pentru europarlamentare; Geoana: As fi fost un presedinte mai bun decat domnul Basescu? In mod evident, da; Victor Ponta: Nu-l voi regreta pe Basescu

Basescu intra in campania pentru euroaparlamentare. Nu vreau sa fiu diriginte, voi explica romanilor miza acestor alegeri. Abia dat. Andreea Paul Vass): Romania este supusa unui terorism economic al Guvernului Ponta. Prim-vicepresedinte PDL, Andreea Paul, a declarat.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la.

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Am asteptat 12 ore sa intru in tara cand eram jucator de baschet

Premierul Victor Ponta, aflat la granita Sculeni pentru a marca eliminarea vizelor UE pentru moldoveni, si-a amintit cum, la inceputul anilor 90, cand a mers in Republica Moldova cu echipa de baschet, a asteptat la granita cate 12 ore la sosire si la intoarcere, pentru a putea intra in statul vecin, potrivit Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )