Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe membrii echipei nationale de polo pe apa calificata la Campionatul European si le-a urat sa obtina un loc cat mai bun la competitie. Ponta a primit din partea acestora un echipament de polo, dar a spus ca nu il va proba acum, ci la inundatii, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in vizita la Patriarhul Daniel impreuna cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu / Intrebat de ce l-a vizitat pe Patriarh, Ponta a raspuns: Pentru binecuvantare... Bineinteles ca am discutat des

Premierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15. 00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews. ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: Pentru binecuvantare. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare. Nu am discutat despre bani. Bineinteles ca am discutat despre Catedrala, pentru ca este un proiect cuprins in programul nostru 'Romania 100, a declarat Ponta. Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European. UPDATE Parintele Constantin Stoica: Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel intr-o vizita particulara de binecuvantare.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

Victor Ponta: Nu il voi regreta pe Basescu, iar Antonescu nu va ajunge la Cotroceni (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului. Totodata, el a.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Ponta: Pentru binecuvantare

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Motivul oficial: Binecuvantarea pentru Sfintele Pasti

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane sustine ipoteza binecuvantarii.

Crin Antonescu, mesaj pentru Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu. Daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern.

Victor Ponta ia fata Statisticii: crestere economica de 3,2% in T1. Economistii sunt si mai optimisti

Cu aproape 3 saptamani inainte de publicarea datelor semnal despre evolutia economiei in primul trimestru, premierul Victor Ponta a luat din nou fata INS si a anuntat ca avansul PIB in trimestrul I se cifreaza la 3,2%. Economistii sunt insa mai.

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea

Dupa o vizita fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge in Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va indrepta spre Babadag, la o serbare campeneasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )