Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, anunt important despre starea sa de sanatate

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, anunt important despre starea sa de sanatate

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier. continuă pe Antena3

Victor Ponta, anunt in privinta elevei violate din Vaslui

Imi exprim solidaritatea cu victima infractiunii de la Vaslui si cu toate victimele care au de suferit in tara si pentru care nu se face dreptate!imi exprim indignarea pentru faptul ca de ani de zile spunem.

Anunt important despre reducerea TVA

Reducerea cotei standard de TVA de la 24%, de la 1 ianuarie 2016, este de fapt de 8 puncte procentuale, nu de 5 puncte, intrucat cota medie de TVA pe cosul de consum va ajunge la 14%, de la maximul de 22%, plasand.

Victor Ponta: PSD nu este impartit in doua tabere

Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, ca PSD nu este impartit in doua tabere, este unit si va fi unit si dupa votul din Comitetul Executiv National, scrie Agerpres. Cine va fi presedinte trebuie sa.

Mesajul lui Victor Ponta in legatura cu situatia critica de la Televiziunea Romana

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Televiziunea Romana se afla in subordinea Parlamentului Romaniei, care se va pronunta in acest sens, mentionand ca nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

Ce spune premierul Victor Ponta despre situatia de la TVR

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Televiziunea Romana se afla in subordinea Parlamentului Romaniei, care se va pronunta in acest sens, dar ca nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa incalce legea.

Victor Ponta, pe Facebook: Un prieten si un adevarat lider european! Afla despre cine e vorba

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Dupa intrevedere, premierul a postat o fotografie pe Facebook. functiond, s, id) { var js, fjs.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef.

Victor Ponta, despre noua alianta de guvernare din Republica Moldova: Felicitari liderilor proeuropeni pentru decizia adoptata la Chisinau! Guvernul Romaniei si eu personal vom acorda tot sprijinul posibil Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta i-a felicitat, miercuri, pe liderii proeuropeni pentru acordul de constituire a unei noi aliante de guvernare in Republica Moldova - Alianta pentru Integrare Europeana 3 -adoptat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )