Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dialog intre o sustinatoare USL si Victor Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo / il scoatem

B1 B1,
Dialog intre o sustinatoare USL si Victor Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo / il scoatem

Fostul premier Adrian Nastase ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se asteapta. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, joi, actualul premier, Victor Ponta. Liderul PSD s-a aflat joi intr-o vizita. continuă pe B1

O sustinatoare USL catre Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo; Ponta: Il scoatem

Premierul Victor Ponta a facut joi o vizita electorala in judetul Braila, ocazie cu care s-a intalnit cu un grup de sustinatori, o persoana spunandu-i Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo!, iar el replicand: Il scoatem!, relateaza agentia Mediafax.

USL isi imparte deja portofoliile viitorului Guvern. Ce spun Victor Ponta si Crin Antonescu.

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au facut, luni, declaratii referitor la portofoliile viitorului Guvern. Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca, zilele trecute, a facut propuneri pentru doua persoane despre care crede ca merita sa faca parte din viitorul Executiv. Am dreptul sa fac si eu propuneri . ) pentru niste oameni. Am afirmat despre doi oameni ca merita sa ocupe functii dupa alegeri, a subliniat Antnescu. La randul lui, Victor Ponta a atras atebtia ca .

O sustinatoare USL ii spune lui Ponta: Sa-l SCOATETI pe domnul Nastase de la inchisoare. ...

Prim-ministrul Victor Ponta a discutat, intr-o vizita electorala in judetul Braila, cu un grup de sustinatori USL, potrivit Mediafax. O femeie din multime i-a spus premierului Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo!, iar acesta a replicat: Il scoatem!. In 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul calitatii, in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru .

O sustinatoare USL ii spune lui Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo. ...

Prim-ministrul Victor Ponta a discutat, intr-o vizita electorala in judetul Braila, cu un grup de sustinatori USL, potrivit Mediafax. O femeie din multime i-a spus premierului Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo!, iar acesta a replicat: Il scoatem!. In 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul calitatii, in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru .

Schema propusa de Victor Ponta pentru noul Guvern, in dezbatere in cadrul USL

Premierul Victor Ponta a realizat deja o schema cu privire la noul Guvern, mai exact schimbari care ar putea avea loc in noul Guern precum aparitia unor noi ministere sau ce ministri raman pe pozitii si care.

Victor Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o voi prezenta inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca lucreaza la structura noului Guvern al USL, dar nu va prezenta public organigrama noului Cabinet inainte de alegerile parlamentare. Victor Ponta a adaugat ca portofoliile.

Mihai Voicu: Victor Ponta va fi prim-ministru, in ORICE scenariu.

Exista doua optiuni dupa alegeri: Victor Ponta sa fie prim-ministru pe calea usoara si Victor Ponta sa fie prim-ministru prin metode care ar implica o perioada de instabilitate. Declaratia a fost facuta la RFI de Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, care sugereaza o eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu, informeaza Realitatea. net. Liberalul Mihai Voicu nu se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa inceteze lupta politica cu USL. Sunt convins ca primul-ministru are vointa si .

Minte Victor Ponta sau este dezinformat de Mona Pivniceru? Vezi expunerea de motive care insoteste propunerea Ministerului Justitiei de modificare a legii sigurantei nationale si a legii de functionare a SRI

HotNews. ro va prezinta expunerea de motive prin care ministerul justitiei propune modificarea legii de functionare a SRI si a legii sigurantei nationale, desi premierul Victor Ponta a declarat ca nu a auzit de o asemnea intentie si ca Guvernul nu intentioneaza sa opereze astfel de modificari. Expunerea de motive se gaseste pe site-ul Ministerului Justitiei. Documentul a fost creat pe data de 1 octombrie si intrat pe circuitul avizarii. In final se regaseste lista ministerelor care trebuie sa avizeze modificarile propuse de ministerul justitiei la legea de punere in aplicare a noului Cod Penal, care presupune modificari aduse si altor legi, intre care si cele in discutie SRI si siguranta nationala). Modificarea propusa de MJ limiteaza drastic atributiile SRI. In esenta, informatiile obtinute in baza mandatelor de siguranta nationala nu pot fi utilizate pentru a documenta cazuri de mare coruptie, criminalitate organizata, etc. Daca modificarea va intra in vigoare, numeroase dosare de mare corutie deja aflate in instanta risca sa fie compromise.

Mandria de a fi Victor Ponta

Ca si cum tinea sa certifice ca, intr-adevar, e mare amator de gogonele, premierul Victor Ponta a mintit chiar a doua zi dupa ce presedintele Traian Basescu l-a facut mitoman. Cronica ultimelor baliverne o gasiti sintetizata in articolul Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie. Nu e nici o placere sa constati ca premierul tarii tale scoate panglici pe gura pe teme gravissime. Dimpotriva, te incearca un sentiment de jena profunda cand te nimeresti, la o receptie oficiala, in aceeasi incapere cu panglicarul.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )