Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, foloseste Guvernul in scopuri personale. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

Eugen Tomac, critici dure pentru Dacian Ciolos: Sustineti traseismul in politica? Defilati cu politruci precum Cristian Preda (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, marti, pe Dacian Ciolos pentru apropierea sa de Cristian Preda, europarlamentar ales din partea PMP care a schimbat tabara. Partidul dlui Ciolos vine si spune ca.

Eugen Tomac: Tudorel Toader este avocatul lui Dragnea, nu ministrul Justitiei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat intr-un interviu pentru RFI pe Tudorel Toader, spunand despre acesta ca este avocatul lui Dragnea si ironizandu-l prin a-l compara cu Dorel. in timp ce sapa o groapa a lovit firul de curent.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )