Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta ataca: Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca-scandal

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta ataca: Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca-scandal

Victor Ponta si-a catalogat opozantii care au protestat impotriva ordonantei privind migrarea primarilor drept politruci. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis si Blaga, reamintind ca ei insisi au migrat de la un partid la altul. continuă pe Adevărul

Victor Ponta ataca: Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca: scandal

Victor Ponta si-a catalogat opozantii care au protestat impotriva ordonantei privind migrarea primarilor drept politruci. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis si Blaga, reamintind ca ei insisi au migrat de la un partid la altul.

Ce a inteles Ponta din criticile SUA: Politruci ca Blaga, Iohannis si Udrea ne parasc la ambasade

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca a adoptat sloganul fa, Ponta ca simbol pentru proiectele initiate de actualul Guvern, care sunt blocate insa de politruci ca Blaga, Iohannis sau Udrea, care doar fac scandal si parasc la ambasade.

Victor Ponta il taxeaza pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Premierul Victor Ponta l-a taxat, vineri, pe Klaus Iohannis, privind afirmatia facuta de candidatului ACL la prezidentiale, care a spus ca a investit in copii, scrie Digi 24. Cat timp voi fi nu doar.

Victor Ponta: Politrucii din opozitie blocheaza administratia

Politrucii din opozitie stiu sa faca doar scandal si sa reclame Romania in strainatate, in timp ce in tara oamenii lor blocheaza administratiile locale, acuza premierul Victor Ponta. Sute de proiecte,.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat in Republica Moldova de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova au inaugurat, miercuri, gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care prim-ministrul Romaniei a facut-o in Republica Moldova. Ponta a d.

Victor Ponta a semnat o Hotarare de Guvern prin care aloca 2.000.000 de lei Manastirii Nicula, unde a sarbatorit in aceasta luna Sfanta Marie

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat, joi, o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din Fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Senatorul PSD Daniel Savu: Strategia externa a premierului Victor Ponta da roade, Romania iese din izolare

Presedintele executiv al PSD Prahova, Daniel Savu, afirma ca strategia externa a premierului Victor Ponta da roade, iar Romania devine tot mai vizibila in Europa, sprijinind parcursul european al Rep. Moldova.

Victor Ponta: Proiectul cu Republica Moldova este cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa se implice in proiectul cu Republica Moldova, pe care el il considera a fi cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei, si a precizat ca statul roman va ajuta financiar teatrul din Cahul si va dona 100 de microbuze autoritatilor locale.

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea se intorc la Beiu fara barca

Victor Ponta si Liviu Dragnea vor veni maine in Teleorman, la Beiu, pentru a participa la receptia digului construit aici cu bani de la Guvern. Tot maine cei doi oficiali vor inmana cheile micobuzelor scolare care au fost distribuite in Teleorman de la ministerul patronat de Dragnea.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )