Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta: Blocarea cardurilor de sanatate in bancomate, o minciuna. Sunt dezinformari si lobby

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Blocarea cardurilor de sanatate in bancomate, o minciuna. Sunt dezinformari si lobby

Blocarea cardurilor de sanatate in bancomate a reprezentat o minciuna, iar actiunea impotriva fraudelor din sanatate va continua in pofida lobby-ului si a dezinformarilor. Asta a declarat premierul Victor Ponta care a adaugat ca la sistemul cardurilor, care va genera economii de 300 milioane euro, s-a lucrat cu Serviciul Roman de Informatii SRI) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

VIDEO Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA, a discutat la Parlament cu Valeriu Zgonea, Victor Ponta si Liviu Dragnea/ Zgonea: I-am spus ca sunt impotriva proiectului de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a aflat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), miercuri dupa-amiaza pentru aproximativ o ora. Zgonea a confirmat ca au discutat despre proiectul de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In acelasi timp, in biroul lui Zgonea s-a aflat si premierul Victor Ponta, acesta afirmand insa ca a discutat cu diplomatul american doar despre organizarea unui summit pe tema securitatii cibernetice.

Purtatorul de cuvant al PNL: Victor Ponta sa ofere solutii in scandalul cardurilor de sanatate. PSD a ales sa transforme o criza nationala intr-o rafuiala politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe i-a cerut, vineri, premierului Victor Ponta sa ofere urgent solutii la problemele aparute cu implementarea cardurilor de sanatate, precizand ca acesta transforma o.

Victor Ponta, despre haosul provocat de cardul de sanatate: Trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca problema de la Casa de Sanatate trebuie remediata rapid deoarece cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta in sistemul sanitar, chiar daca inca mai trebuie imbunatatit sistemul.

Victor Ponta: Sambata, pe litoral, s-a facturat cat tot sezonul trecut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern, ca trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate, precizand ca cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta.

Victor Ponta: UE a suspendat finantari de un miliard de euro pentru proiecte romanesti

Uniunea Europeana a decis sa suspende finantari in valoare de un miliard de euro pentru mai multe proiecte romanesti, in urma unor acuzatii privind existenta unor nereguli si a coruptiei, a declarat ieri premierul Victor Ponta la o intalnire cu jurnalistii straini, transmite AP, potrivit Agerpres. Potrivit premierului, exista o problema mare cu numarul ridicat de plangeri care sunt investigate in mod automat de Oficiul European de Lupta Antifrauda, Olaf, organism in cadrul Comisiei Europene, care apara interesele financiare ale UE.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Victor Ponta are Apple Watch. Premierul a fost surprins de catre jurnalisti cu gadgetul de la Apple la incheietura mainii stangi. Ponta ar avea modelul de 550 de dolari - Apple Watch, cu o bratara neagra.

Victor Ponta: Am realizat 90% din ce am promis. in Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut joi, inaintea sedintei Comitetul Executiv National PSD, un scurt bilant al celor trei ani de guvernare. Astfel, Ponta a declarat ca anul 2015 se va termina cu crestere economica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )