Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Cu cat ma lupt mai tare cu Ludovic Orban si cu PNL, cu atat mai tare se lupta PSD cu mine. E ceva ce mie imi scapa aici (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Cu cat ma lupt mai tare cu Ludovic Orban si cu PNL, cu atat mai tare se lupta PSD cu mine. E ceva ce mie imi scapa aici (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este o moda gresita cea a lipsei dezbaterilor intre candidatii la alegerile. continuă pe B1

Cand si cum incepe scoala? Anuntul lui Ludovic Orban: Lucrurile sunt clare!

Ludovic Orban a declarat ca lucrurile sunt foarte clare cu privire la inceperea noului an scolar. Atat presedintele cat si Guvernul au anuntat modalitatea de deschidere in functie de nivelul de raspandire a virusului.

Ludovic Orban: Modalitatea de deschidere a scolilor, in functie de nivelul de raspandire a virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut noi precizari, luni, cu privire la debutul noului an scolar si revenirea elevilor in clase, ocazie cu care a explicat ca scolile se redeschid in trei scenarii diferite,in fu.

LUDOVIC ORBAN: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca zece ani. Ardealul va fi liberal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut duminica liberalilor bistriteni care candideaza la alegerile locale sa transmita electoratului ca PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo zece ani de acum incolo, ca tot Ardealul va fi liberal, mai putin Harghita si Covasna, ca nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului si ca e foarte bine ca toti cei care candideaza la primarie si care vor avea usa deschisa la guvern sa poata sa obtina sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le au in beneficiul comunitatilor locale.

Ludovic Orban: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo 10 ani Un partid mic si galagios, care a fost mai mult cu PSD, ne incurca la Bucuresti, dar vom trece peste asta (VIDEO)

Aflat duminica la Bistrita, presedintele PNL, Ludovic Orban, a incercat sa-i incurajeze pe colegii de partid care candideaza acolo la alegerile din 27 septembrie. El a sustinut ca social-democratii nu vor mai.

Ludovic Orban si Clotilde Armand, huiduiti la un eveniment electoral al PNL in Capitala

Ludovic Orban a fost huiduit, marti, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multi protestatari au scandat la portavoci lozinci antiguvernamentale si nici premierul nu a fost scutit de acestea.

Ludovic Orban: Exista saptamana aceasta o tendinta de reducere a numarului de infectari cu coronavirus. Ea se datoreaza faptului ca am luat masuri bune

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Romania a inregistrat mai multe saptamani la rand un numar mare de infecatri zilnice cu coronavirus deoarece o institutie controlata de PSD, Curtea.

LUDOVIC ORBAN: Nu avem intentia sa modificam sistemul fiscal actual

Guvernul nu ia in calcul modificarea sistemului fiscal, nici majorarea TVA si nici introducerea de noi impozite si taxe, pentru acoperirea, incepand de anul viitor, a dezechilibrelor bugetare actuale, a afirmat premierul Ludovic Orban, dupa sedinta pe care a avut-o ieri, in calitate de presedinte al Partidului National Liberal, cu colegii sai din conducerea formatiunii politice respective.

LUDOVIC ORBAN: in aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu-euro

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca in, aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu - euro, iar inflatia s-a redus.

LUDOVIC ORBAN: Pe 14 septembrie incepe scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca scoala va incepe pe 14 septembrie in functie de scenariile discutate de Guvern, pe baza datelor transmis de DSP.

LUDOVIC ORBAN: Demnitarul nu are dreptul sa solicite SPP niciun fel de ritm de deplasare

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi ca un demnitar nu are dreptul sa solicite echipajului de la Serviciul de Protectie si Paza SPP) care il insoteste niciun fel de ritm de deplasare, precizand ca, in ceea ce il priveste, face acelasi lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )