Libnet.ro
UNICEF

21:01

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta cere ca Legea referendumului sa fie adoptata din nou

Premierul Victor Ponta a solicitat parlamentarilor USL ca, in primele saptamani ale sesiunii parlamentare, sa adopte din nou Legea referendumului, pentru a fi trimisa a doua oara presedintelui Traian Basescu, acesta avand astfel obligatia de a o promulga.

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, ataca Executivul dupa adoptarea proiectului privind Rosia Montana: Guvernul Romaniei a trecut de linia rosie. Opozitia trebuie sa se mobilizeze, iar interventia straina este legitima

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, critica adoptarea, de catre Executiv, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC. Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat in sedinta de guvern de marti, el urmand sa fie transmis Parlamentului.

Victor Ponta, in cadrul reuniunii USL: Vrem o strategie de buget pe mai multi ani (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, sambata, la Mamaia, in cadrul reuniunii USL, ca isi doreste o strategie de buget pe mai multi ani. Ne propusesem sa avem buget 2014-2016. Nu s-a putut, insa nimic nu ne impiedica .

Ponta, parlamentarilor USL: Sa adoptati iar Legea referendumului.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la reuniunea grupurilor parlamentare ale USL, ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie adoptata din nou Legea referendumului, pentru a fi trimisa a doua oara presedintelui Traian Basescu, acesta avand astfel obligatia de a o promulga. Stiti ca, in stilul deja traditional de sabotaj al domnului Basescu, Legea cu referendumul, asa cum a fost ea considerata constitutionala de catre Curtea Constitutionala, e tot la dumneavostra. Deci .

Ponta, parlamentarilor USL: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL.

Victor Ponta: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe.

Victor Ponta despre scaderea CAS: Este un obiectiv al USL, incercam sa o facem in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta conduceri PSD, ca scaderea CAS contributia la fondul de pensii) este un obiectiv principal al USL. Ponta a spus ca ministrul Finantelor si cel al Muncii trebuie sa gaseasca solutiile in bugetul pe anul viitor pentru a aplica aceasta promisiune, fara a promite ferm ca bugetul pe 2014 va include aceasta masura.

Vicepresedinte PDL: Recunosc ca USL si Victor Ponta sunt cei care pun in practica acest proiect

Vicepresedintele PDL Ioan Balan, deputat de Suceava, a salutat, sambata, faptul ca premierul Victor Ponta se tine de cuvant si sustine infiintarea regiunii Bucovina asa cum a anuntat in urma cu doua sap.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Victor Ponta despre incompatibilitatile primarilor: Imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem face o evaluare. Modificarea legii s-ar aplica doar pe viitor

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Comitetul Executiv National al PSD, referitor la problema incompatibilitatii primarilor, ca Nu exista in acest moment decat solutia de a analiza modul in care se desfasoara actiunile in instanta si imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem sa avem o evaluare despre cate persoane este vorba si despre tipurile de incompatibilitati. Modificarea legii s-ar putea aplica doar pe viitor, acum nu se pune problema de rezolvare prin modificarea legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )