Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta, parlamentarilor USL: Sa adoptati iar Legea referendumului.

România Liberă România Liberă,
Ponta, parlamentarilor USL: Sa adoptati iar Legea referendumului.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la reuniunea grupurilor parlamentare ale USL, ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie adoptata din nou Legea referendumului, pentru a fi trimisa a doua oara presedintelui Traian Basescu, acesta avand astfel obligatia de a o promulga. Stiti ca, in stilul deja traditional de sabotaj al domnului Basescu, Legea cu referendumul, asa cum a fost ea considerata constitutionala de catre Curtea Constitutionala, e tot la dumneavostra. Deci . continuă pe România Liberă

Ponta, parlamentarilor USL: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL.

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii.

Victor Ponta cere ca Legea referendumului sa fie adoptata din nou

Premierul Victor Ponta a solicitat parlamentarilor USL ca, in primele saptamani ale sesiunii parlamentare, sa adopte din nou Legea referendumului, pentru a fi trimisa a doua oara presedintelui Traian Basescu, acesta avand astfel obligatia de a o promulga.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )