Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

B1 B1,
Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

Fostul prim-ministru, Victor Ponta este de parere ca scolile din Romania ar trebui sa ramana deschise. Unitatile de invatamant au trecut in scenariul online in urma cu doua saptamini, odata cu. continuă pe B1

Dezastrul pandemiei, in concedieri si taieri de salarii: cum arata afacerile din Romania

Criza economica din Romania abia a inceput, iar adevaratele efecte isi vor face simtita prezenta in 2021. Foarte multi fosti angajati isi cauta insa de lucru, deja. in.

SONDAJ SUPERTEACH: 66% din profesorii din Romania cer redeschiderea scolilor

Peste 66% dintre profesori din Romania sustin redeschiderea scolilor, mai mult de 50% dintre ei isi doresc sa desfasoare cursuri offline, iar 21% dintre dascali sunt de parere ca, la ora actuala, sistemulhibrid ar functiona mai binein scenariul rosu, in contextul pandemic, arata rezultatele unui chestionar realizat de organizationala educationala SuperTeach, in randul a peste 1. 500 de cadre didactice.

Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona in urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt

Fostul Premier, Victor Ponta, este convins ca Presedintele Klaus Iohannis nu va cere demisia nimanui in cazul incendiului de la Neamt, asa cum s-a intamplat in 2015, dupa tragedia de la Colectiv. Cred ca doar eu o sa-mi dau iarasi demisia. Nu cred ca altcineva va fi responsabil. , a spus Ponta duminica la Antena3.

Victor Ponta, atac la Guvernul Orban: Pe 6 Decembrie chiar trebuie sa-i schimbam

Pe 6 Decembrie chiar trebuie sa-i schimbam sau ramanem cu acesti oameni 4 ani si mergem din rau in mai rau!, sustine presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

Victor Ponta, dupa ce PSD a anuntat ca suspenda campania electorala: Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? il ajuta pe medicul erou?

Liderul PRO ROMANIA, Victor Ponta a reactionat dur la anuntul facut de social democrati care au declarat ca, in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Ponta readuce in atentie ceea ce romani nu pot uita din actiunile vechii si actualei guvernari si considera ca social democratii ar fi trebuit sa vina cu solutii si sprijin pentru ca asta asteapta oamenii in aceste vremuri tulburi.

VICTOR PONTA, CATRE PSD: Cu ce ii ajuta pe oameni ca voi nu mai faceti campanie acum?

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca anuntul PSD privind suspendarea campaniei electorale nu ajuta victimele incendiului de la Piatra Neamt si lumea nu uita faptul ca o armata de doctori este in campanie electorala, in loc sa trateze bolnavii in spitale.

Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii. Ce se intampla aici

600 de angajati ai grupului elen OTE vor pleca voluntar in cadrul operatiunilor de reorganizare. Compania a semnat de curand vanzarea participatiei sale de 54% la Telekom Romania Communications, catre Orange. Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii Compania a renuntat deja de la inceputul acestui an la 500 de .

Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Anul 2020 a venit cu un context epidemiologic unic. Lupta cu virusul continua, iar MedLife s-a mobilizat si s-a adaptat noilor conditii, alocand resurse importante pentru a sustine sistemul sanitar din Romania, oferind sprijin autoritatilor de sanatate publica, pentru a face cat mai multe teste si a incetini astfel raspandirea bolii, prin intermediul celor 33 de laboratoare si peste 200 de puncte de recoltare din tara.

Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute. Politia isi bate joc de romani

Organele de politie impreuna cu angajati ai mai multor institutii au efectuat mi multe controale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus in Bihor. in urma acestora, peste 400 de persoane au fost sanctionate. Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute Politia Bihor a transmis duminica printr-un comunicat ca, in ultimele 24 de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )