Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne si relaxare fiscala, nu poate fi adoptat in orice context. Trebuie sa fie un moment economic si de dezvoltare

B1 B1,
Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne si relaxare fiscala, nu poate fi adoptat in orice context. Trebuie sa fie un moment economic si de dezvoltare

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost adoptat de Camera Deputatilor ca acesta este un document fundamental care nu putea fi adoptat in orice context. E un document fundamental. continuă pe B1

Voiculescu critica noul Cod Fiscal si pe Victor Ponta: Stia ca minte sau a fost neputincios?

Omul de afaceri Dan Voiculescu nu intelege de ce se lauga Guvernul Ponta cu noul Cod Fiscal adoptat astazi de Parlament avand in vedere ca s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic, precum reducerea impozitului pe dividende, reducerea accizelor la carburanti sau eliminarea taxei pe constructii speciale.

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Andreea Paul (PNL), despre absenta lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a deranjat nici macar sa vina

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru ca a absentat de la votul din Camera Deputatilor pe tema noului Cod Fiscal. ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a.

Victor Ponta: Sunt convins ca presedintele va promulga Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa votul in Parlament pe noul Cod Fiscal, ca este convins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis il va promulga, aratand ca este cel mai important proiect al acestui.

Ponta NU A VOTAT noul Cod Fiscal. Cum si-a justificat gestul

La scurt timp dupa terminarea sedintei de Plen de la Camera Deputatilor, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca premierul Romaniei, Victor Ponta, nu a votat Codul Fiscal.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Victor Ponta, despre reducerea TVA din 2016: A fost ultima promisiune facuta de 8234;Guvern8236; in programul 8234;USL8236; din 2012, alaturi de cresterea salariilor, reducerea CAS. Ne-am tinut de cuvant

Noul Cod Fiscal a fost adoptat joi in Camera Deputatilor, cu 279 de voturi pentru, 8 impotriva si 5 abtineri. Proiectul urmeaza sa ajunga iar pe masa presedintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare. Premierul.

Dan Voiculescu critica noul Cod Fiscal. Ce spune despre Guvernul Ponta

Dan Voiculescu a criticat, pe blogul sau, noul Cod Fiscal, care, potrivit afaceristului, a eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )